9 – Nyilas

Kevésbé csaló hajlamú jegy, aki csak akkor játszadozik, ha csapdában érzi magát és ezt mint utolsó lehetőséget használja ki. Bár róla elég könnyen meg lehet mondani, hogy vaj van a füle mögött. Elég csak a szemébe nézni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Nyilas, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezõnek bizonyul majd a most kidolgozott technika!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10 – Oroszlán

Túl komoly ahhoz, hogy játsszon az emberekkel és még ha az ötlet maga szórakoztató is lenne számára, az értékrendszere nem fogja ezt engedi neki.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap kifejezetten kedvezhet a nagyobb pénzügyi döntések meghozatalának, a befektetéseknek, esetleg egy kölcsön, vagy hitel felvételének, mindazonáltal természetesen, ez csak akkor van így, ha kifejezetten azért vesz igénybe utóbbiakat, hogy aztán megforgatva a kapott összeget, profitáljon is belõle!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2024-03-29

11 – Rák

Túlságosan szoros kapcsolata van az érzelmeivel és egyszerűen nem lenne képes másoknak ártani. Ez nem azt jelenti, hogy nem elég ravasz a megtévesztéshez, csupán nem szeret ilyen helyzetekbe belefolyni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Meglehet, hogy ma valaki a segítségét kéri, azonban, mielõtt önzetlenül kötélnek állna, mindenképpen mérlegelje, mekkora kiesést is fog ez pontosan jelenteni a saját idejébõl, energiájából. Csak akkor menjen bele a dologba, ha biztosan nem látja kárát önzetlenségének!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

12 – Mérleg

Egy Mérleg inkább odaadná mindenét, semhogy egy embernek ártson. Az ilyesfajta játszadozás számára sosem tetszett és az a siker, amihez így jut valaki, neki szennyes. Nem is tudná véghez vinni, hiszen bocsánatért esedezne a játék közepén.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap akkor kerülhet egyensúlyba önmagával, kedves Mérleg, ha adódik alkalma kiélni kreativitását, megvalósítani, vagy legalábbis, belekezdeni jövõbeni elképzeléseibe. Amennyiben (szokás szerint), nem kínálná tálcán az élet a lehetõséget, úgy találja ki maga a mit és a hogyant!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: