HALAK

A társasági életed kerül a középpontba ezen a hétvégén, annak ellenére, hogy meglehetősen sok feladatod lenne. Több baráti találkozót is megbeszélsz, és rendkívül jól érzed magad! Most pontosan erre az energiára van szükséged: kibeszélni a dolgokat, és arra a biztatásra, amelyet legjobb barátaidtól kaphatsz. Hétvégédet csupán egy kellemetlenség zavarja meg, egy kisebb háztartási géped meghibásodása miatt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Ez a hétvége abszolút nem az unalomról fog szólni… Bár valószínűleg voltak olyan terveid, hogy már elkezded a karácsonyi készülődést, a hétvégén felmerülő váratlan események miatt teljesen felkavarodik a hétvégéd.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennek ellenére igen hatékonynak és erőteljesnek érzed magad, ráadásul a szeretteid körében egy remek ebédet is elköltesz, amely feldobja az egész napodat!

VÍZÖNTŐ

Van egy nagy ötleted, amely már napok óta kísért… Bár kissé el vagy havazva, a hétvégén mégis elkülönítesz pár órát arra, hogy elkezdd az ötleted megvalósítását!

Egyelőre még nem mered senkinek elmondani, egyetlen egy barátodat kivéve, akivel még a hétvégén megosztod az ötletedet, és meglepetésedre teljes mellszélességgel támogat benne!

NYILAS

Anyagi kilátásaid hamarosan intenzív javulásnak indulnak, és a kedved is ennek megfelelően egyre jobb lesz. Egyre inkább biztonságban érzed magad, és a mások szeszélyeinek való kitettséged lényegesen csökken.
Ennek megfelelően a hétvégéd zavartalan nyugalomban, szinte a felhők fölött járva telik majd!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Teljesen normális dolog, hogy időnként nem tudja pontosan, hogy...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: