HALAK

A társasági életed kerül a középpontba ezen a hétvégén, annak ellenére, hogy meglehetősen sok feladatod lenne. Több baráti találkozót is megbeszélsz, és rendkívül jól érzed magad! Most pontosan erre az energiára van szükséged: kibeszélni a dolgokat, és arra a biztatásra, amelyet legjobb barátaidtól kaphatsz. Hétvégédet csupán egy kellemetlenség zavarja meg, egy kisebb háztartási géped meghibásodása miatt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Ez a hétvége abszolút nem az unalomról fog szólni… Bár valószínűleg voltak olyan terveid, hogy már elkezded a karácsonyi készülődést, a hétvégén felmerülő váratlan események miatt teljesen felkavarodik a hétvégéd.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2023-09-13

Ennek ellenére igen hatékonynak és erőteljesnek érzed magad, ráadásul a szeretteid körében egy remek ebédet is elköltesz, amely feldobja az egész napodat!

VÍZÖNTŐ

Van egy nagy ötleted, amely már napok óta kísért… Bár kissé el vagy havazva, a hétvégén mégis elkülönítesz pár órát arra, hogy elkezdd az ötleted megvalósítását!

Egyelőre még nem mered senkinek elmondani, egyetlen egy barátodat kivéve, akivel még a hétvégén megosztod az ötletedet, és meglepetésedre teljes mellszélességgel támogat benne!

NYILAS

Anyagi kilátásaid hamarosan intenzív javulásnak indulnak, és a kedved is ennek megfelelően egyre jobb lesz. Egyre inkább biztonságban érzed magad, és a mások szeszélyeinek való kitettséged lényegesen csökken.
Ennek megfelelően a hétvégéd zavartalan nyugalomban, szinte a felhők fölött járva telik majd!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-28 - Annyira sok minden változhat most szerelmi kapcsolatában, ráadásul...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: