MÉRLEG

Ellentétes energiákat tapasztalhatsz magadban, amelyek stresszes állapothoz vezetnek. Feszültségedet azonban levezetheted, ha kifejezetten erős tempót diktálsz a feladataiddal, és elhárítod azokat a teendőket, amelyek a leginkább zavarnak. Szeretteid is nagyra fogják értékelni, ha megnyugszol, és több energiát tudsz rájuk is fordítani!

SKORPIÓ

Tombolnak benned az Energiák, úgy érzed, hogy tapasztalsz magadban egy jelenleg még elfojtott dühöt. Kicsit tartasz attól, hogy kiadod magadból ezt az energiát, és rázúdítod valakire, aki nem is érdemelte meg.

Itt a nagy 2020-as Buddha horoszkóp! Minden csillagjegy jobb, ha felkészül erre!

Azonban ha pár napig sikerül türtőztetned magad, az Energiák változnak, és ahogyan közeledik az ünnep, egyre jobban érzed majd magad, egyre nyugodtabb lesz a hangulatod. Vasárnap a szeretteid kellemes meglepetéssel járulnak hozzá ahhoz, hogy sokkal jobban érezd magad!

SZŰZ

Magas energiaszinten leszel ezen a hétvégén.. Ezt a tüzet táplálja az ünnepek közeledte: szinte már úgy érzed, hogy célegyenesbe értél, csak néhány hetet kell ledolgozni, és végre jöhet a megérdemelt pihenés!

Azonban ne felejtsd el, hogy ez a mostani két nap is a pihenésről kell szóljon, nehogy az ünnepig elfogyjon az energiád! Mindezt a vasárnapi napon egy nagyon kellemes meglepetés segít a gyakorlatba átültetni.

RÁK

Bár az ünnepi készülődés már szinte elkezdődött, egyre erősebben dolgozik benned, hogy újdonságokat tapasztalj meg, és új dolgokba kezdj. Bár mind a munkahelyeden, mind pedig a magánéletedben párhuzamosan több területen is helyt kell állnod, azonban ennek ellenére érzed magadban az energiát, amiket bevethetsz… Ne habozz hát!

Szerdai Horoszkóp 2022-02-16

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: