Lélektisztító gyógymódok

A legjobb, és azonnali hatással bíró módszer, ha kiiktatod a diszharmonikus, negatív embereket a környezetedből. Természetesen ez nem lehetséges mindig és maradéktalanul, de törekedni kell arra, hogy az ilyen emberekkel a kapcsolatot és a kommunikációt a szükséges minimumra csökkentsd. Ettől még nem lehet kiiktatni minden negatív hatást, ahogy a baktériumokat sem lehet megszüntetni, csupán védekezhetünk ellenük. Amikor védelemre gondolunk, általában valamilyen pajzsot, áthatolhatatlan réteget képzelünk a legjobb megoldásnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ebben az esetben viszont jobb egy szűrő-szerű réteget elképzelni, amin a szeretet és a fény áramolhat oda-vissza, viszont a negatív energiákat megállítja, és nem engedi be. Az ártás elleni védelemre számos módszer létezik. Igazából, ha érti az ember, miről is van szó, csak a képzelete szabhat határt annak, mit szeretne használni. A leggyakoribb módszer, amikor a Fény által kérjük a pozitív erők védelmét. Ez olyasmi, mint az ima: van, aki fennhangon, és van, aki gondolatban fogalmazza meg a kérését. Napszaktól függetlenül bármikor kérheted a Szeretet vagy Fény erőit, hogy segítsenek – a lényeg, hogy képes legyél igazán, teljesen koncentrálni. Saját vizualizációs technikádat is előveheted. Ha elképzeled magad egy fényburokban, ami óv és energizál, az nagyon jó hatással van – különösen, ha az imával kombinálod.

Ragyogj a világra!

Ezen kívül vannak a dinamikus, hangulatfokozó megközelítések is. Ha például úgy gondolsz magadra, mint ha egy Nap lennél, amely ragyog, akkor nemcsak az ártó energiáktól óvod magad, hanem nagy mennyiségű pozitív sugárzást is küldhetsz a körülötted levőkre. Ez rengeteg negativitást képes feloldani és pozitívvá változtatni. Ugyanezt megteheted a negatív emberekkel is, akiktől rossz energiák jönnek feléd: küldj rájuk fényt és szeretetet.

Ez feloldja a tőlük jövő energiákat, és sokszor teljesen megszűnteti a negatív hatást. Ne felejtsd el, hogy nem csak emberek felé áramoltathatsz fényt és szeretetet, hanem a rossz rezgésű tárgyak, helyek felé is. Kérd a pozitív erők segítségét, hogy jó energiákat áramoltathass abba környezetbe, ahol élsz, vagy ahol dolgozol.

Ezen kívül számos dolog van még, amivel erősítheted a védelmed, és kiküszöbölheted az ártó energiákat. Fontos, hogy ne akarj egyszerre mindent megoldani, hiszen ennek a kezeléséhez is időre van szükség – sokszor akár hónapok kitartó munkájára. Ez olyan, mint bármit fizikailag megtisztítani: ha poros, csak egy mozdulat az egész, ha viszont sok réteg lerakódással bajlódsz, sok időbe és energiába fog telni megtisztítani.

Ó, ha folyamatosan dolgozol a védelmeden – ha nincs baj, akkor megelőzés jelleggel. Ha szokásoddá válik, hogy ragyogó fénynek gondolod magad, akkor egyre könnyebb lesz kint tartani a negatív hatásokat. Elvégre az ajtónkat is minden alkalommal bezárjuk, biztos, ami biztos.

Hétfői Horoszkóp 2022-11-21

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: