A rendszeres sportolás nem csak azért fontos, mert segít megőrizni a bomba formádat, az egészséged szempontjából is fontos szerepet tölt be. Megragadni a rendszeres testmozgás mellett viszont csak akkor lehet, ha megtaláltad a hozzád legjobban illő edzést.

Kos

Ha nekiállsz, akkor szinte megállíthatatlan vagy, de a kitartás nem a legerősebb oldalad.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-09

Azok a sportok valók ezért leginkább a számodra, amelyek változatosak és nem unod meg őket, például a köredzések, ahol gyorsan változik a feladat.

Diétás étel tipp: Egy finom tonhalsaláta, ami a benne található fehérjének köszönhetően gyorsan visszaadja az energiádat, jó választás lehet utána.

Bika

Nem vagy az a típus, aki feladja az első fárasztó edzés után, nagyon sok benned a kitartás és az akaraterő, ezért passzolnak hozzád az olyan sportok, amelyek hosszú távra építenek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha van kitűzött célod, az nagy motivációt jelent a számodra, ezért például egy maraton lefutása testhez álló feladat lehet.

Ezt a csillagjegyet képtelenség figyelmen kívül hagyni

Diétás étel tipp: A komoly munka után persze kell az energia, de ha mondjuk egy paradicsomos-kagylós tésztát eszel a legkiválóbb durumlisztből készült tésztából, azzal csak nyerhetsz.

Ikrek

Szereted, ha valami testileg és szellemileg is megdolgoztat, ezért ideálisak számodra azok a sportok, ahol figyelni, koncentrálni is kell, és az ügyességedet is próbára teszik. A tenisz például tökéletes választás lehet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Diétás étel tipp: Egy adag Schönbrunn csirke saláta segít, hogy a fehérjeszükségletedet és a rostigényedet egyformán kielégítsd – az a szellemi frissességhez és a jó anyagcseréhez is hozzájárul.

Rák

A bevált recepteket szereted követni, akár diétás ételekről, akár alakformálásról van szó.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mivel gyakorlatias vagy, szívesen választasz olyan sportot, ami egyszerre hasznos is, például a biciklizés, így edzés közben szó szerint haladhatsz is a napi feladataiddal, például elintézheted a piac felkeresését, vagy elmehetsz a postára.

Diétás étel tipp: Amikor pedig a könnyű, diétás fogásra kerül a sor, egy klasszikus natúr csirkemell görög salátával mindig remek választás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: