Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlán jegyében születtél, akkor kifejezetten határozott, ambiciózus és céltudatos típus vagy. Könnyen szerelembe esel, de szerencsére racionálisan gondolkozol, és csak azt engeded magadhoz igazán közel, akiben teljesen megbízol. Jól passzolnak hozzád a tűz jegyűek hasonló energiaszinteteknek köszönhetően, de tökéletes társ számodra a Mérleg, az Ikrek és a Vízöntő is - akik keménységedet gyengédséggel ellensúlyozzák.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűzként nagyon érzékeny lelkületű vagy, de kifelé inkább komolynak, szúrósnak, szinte megközelíthetetlennek mutatod magad. Maximalista beállítottságodnak hála, a tökéletes partner kiválasztása számodra a legfontosabb küldetés. Általában mindegyik föld jegyű alkalmas a hosszú távú párkapcsolatra veled, de igazán jól passzoltok a Rákkal, a Skorpióval és a Halakkal is. A víz jegyek érzelmessége ugyanis feléleszti benned az elkendőzött érzékenységet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma végre körvonalazódhat, sõt, akár be is fejezõdhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellõképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Halak, hisz minden oka megvan rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha a következő a csillagjegye sokkal valószínűbb, hogy a rosszban is kitart majd melletted

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha a Mérleg jegy szülötte vagy, akkor jó természetednek és hatalmas türelmednek köszönhetően szinte bármelyik jeggyel megtalálod a közös hangot. Kevés olyan ember van, akivel valamilyen oknál fogva nincs meg a harmónia, de pontosan ezért figyelj oda, mert ez még nem azt jelenti, hogy akármelyik jegy megfelelő társad lehet. A levegő jegyűek rendkívül jól passzolnak hozzád, valamint szenvedélyes jellemüknek köszönhetően az Oroszlán és a Nyilas lehet számodra az igazi.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma rendkívül jó energetikai állapotba kerülhet, aminek következtében, szinte nem adódhat olyan feladat, amivel ne lenne képes megküzdeni. Ezen felbuzdulva, ma bátran tesztelje, tágítsa a határokat, ameddig csak lehet, hogy valóban kihozhassa a legtöbbet a napból! Eljött az ön ideje, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként a titokzatosság és a szenvedélyesség jellemez téged. Érzékenységedet nagyon jól álcázod, és csak az arra alkalmas személyeknek engedsz bepillantást a valódi énedbe. Mivel egy párkapcsolatban mindent megteszel a másikért, hűséges vagy, és odaadó, nagyon sok csillagjegy illik hozzád. Tökéletes társ számodra a Bika, mert kiegyensúlyozzátok egymást, továbbá Szűz és a Bak is megfelelő választásnak bizonyulhat - mert csillapítják érzelmi kitöréseidet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: