Oroszlán:

Párját ritkító drámai érzéked átszövi a mindennapjaidat. Bárhol is jelensz meg, ott egyből minden szem rád szegeződik, és nem azért mert bohócjelmezben vagy, egyszerűen a kisugárzásod hat így. Ami pedig a romantikus életed illeti, nem félsz kimutatni, ha valaki felkeltette az érdeklődésed.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A már említett karizmádnak köszönhetően sokszor elég csak ránézned a kiszemeltedre, és máris fellobban az a bizonyos szikra, még akkor is, ha csak egy pillanatig tart, mert utána mind a ketten mentek tovább a saját utatokon.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-02

Esetedben az se kizárt, hogy amíg nem bonyolódsz komoly kapcsolatba, addig egyszerre több vasat tartasz a tűzben, és csodával határos módon a potenciális partnerek nem orrolnak meg rád. Hogy is lehetne haragudni rád, mikor oly szórakoztató vagy és oly nagylelkűen tárod fel a szíved?

Szűz:

Bár rendkívül visszafogott vagy, sz.xuális kisugárzásod mégis szinte süt. Az azonos neműek ezt bizony gyakran nem nézik jó szemmel, hiszen érzik, hogy személyedben erős vetélytársra leltek a flörtölős-hódítós játékban.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha mégse tobzódnak körülötted az udvarlók, azt annak köszönheted, hogy tartózkodó, hűvös viselkedésed elbátorítja őket. Ám ha mégis összeszedik a bátorságukat, és kicsalják tőled azt a bizonyos mosolyt, akkor nagy megtiszteltetésnek érzik, hiszen mindig az a legédesebb gyümölcs, amiért megküzdünk.

Aki pedig többé válik futó flörtnél, az rá fog jönni, hogy létezik egy hihetetlenül spontán oldalad is.

Csütörtöki Horoszkóp - Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek....

Mérleg:

Már pusztán ha rád néz az ember is mosolyogni támad kedve.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kecses vagy, mesterien bánsz a szavakkal, és mindig tudod, hogy mit tegyél, ha hirtelen vonzerő fokozásra van szükséged. A szerelem, a romantika a lételemed, ami nem csoda, hiszen az ezen minőségekhez köthető Vénusz uralja a jegyed.

Ha valaki közelebbről is megismer, rájön, hogy a szívesen flörtölő, bárkire kedvesen rámosolygó külső nem csak egy felvett maszk, hanem mélyen belülről fakad, hiszen szereted megosztani a javaidat, így a mosolyodat, kedvességedet is másokkal.

Skorpió:

A flört mestere. Ha ennek a jegynek a szülötte vagy, minden bizonnyal hatalmas flört eszköztárral rendelkezel, amit rendre használsz is. Ha kell finom bársonyként burkol körbe a sz.xisséged, máskor meg igazi dominaként veted be magad.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Gyakran csak a vadászat öröme miatt flörtölsz, akkor is ha az illető tulajdonképpen egy szikrányit se mozgatta meg a fantáziád.

Uralkodó bolygód a Plútó segít, hogy pillanatok alatt bárkit az ujjad köré csavarj. Ha pedig a szíved és a lelked is beleadod a hódításba, akkor szinte képtelenség ellenállni mágikus vonzerődnek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: