A görög isteneket és istennőket kifejezetten élethűen ábrázolták, mindegyiküknek megvan a maga tulajdonsága, története, sorsa, így nem meglepő, ha jellemzőik a csillagjegyekkel is nagyon sok hasonlóságot mutatnak. Nos, melyik görög istenre vagy istennőre hasonlítasz a leginkább? Izgalmas részletek következnek.

Mindegyik csillagjegy különleges tulajdonsággal is rendelkezik, s miután a görög mitológiában is komoly szerep jutott az állatövi csillagképeknek, a kettő közötti kapcsolat igen szoros. Azt is mondhatnánk, az égbolt ókori görög istenekkel van tele.

Ennek az 5 csillagjegynek rendkívül nagy elvárásaik lehetnek

Kos: Árész

A két legfőbb isten, Zeusz és Héra fia Árész, a háború istene, az ő bőrébe bújhatna a Kos. Időnként olyan érzésed lehet, valódi isten rejlik a lelkedben, ám valamilyen oknál fogva mégiscsak a halandók közé keveredtél. Tény, amit egyszer elhatározol, attól nem tágítasz, s bármi áron is, de véghezviszed. Nem könnyen barátkozol, de az a néhány ember, akit valódi barátként tartasz számon, valóban az is. Hűséges vagy hozzájuk, s törődsz velük, segítesz céljaik megvalósításában.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika: Hesztia

Az otthon, a családi tűzhely istennője, Hesztia illik a Bikához a leginkább. Odaadó barát vagy, a hűséget, a megbízhatóságot mindennél többre értékeled, s miután kiváló az emlékezőtehetséged, nem mulasztod el szeretteidet felköszönteni születésnapjukon. Amikor pedig vigaszra szorulnak, azonnal ott teremsz. Irtózol a konfliktusoktól, legszívesebben megszüntetnéd az emberek közötti ellentéteket, hogy ezáltal tehesd jobb hellyé a világot. S ez az, amit a többiek tisztelned benned.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Erósz

Epekedsz a tudás iránt, vonz a szépség, ami érthető is, hiszen az Ikrek jegyhez tartozó Erósz, a szerelem istene – legalábbis a későbbi mondák szerint – nem más, mint Aphrodité és Árész fia. S bár Erósztaz ősi sötétség, Khaosz gyermekeként is említik, képes volt a zűrzavart harmóniává változtatni. Az emberek szeretnek a társaságodban lenni, hiszen olyan pozitív energia, kedvesség árad belőled, amit máshol nem lelnének meg.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: Artemisz

A Rák a vadászat istennője, Artemisz jellemvonásait hordozza a leginkább. S bár szépséged vitathatatlan, a külsőség nem igazán fontos számodra. Sokkal többet jelent az érintetlen természet, az emberi kapcsolatok. Párkapcsolatban hűséges és nagyon ragaszkodó vagy. S miután Artemisz segít a szülésnél, védelmezi a nőket és a gyermekeket, a szívósság mellett gondoskodó hajlammal is felvérteztek az istenek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mi a csillagjegyed? Eláruljuk, mi a titkos fegyvered, amivel mindenkit leveszel a lábáról!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: