Nyilas: Dionüszosz

A bor és a művészetek istene, Dionüszosz jellemvonása tökéletesen illik a Nyilashoz. Lehet, időnként habozol, ám tudod, hogy az életed a te kezedben van. Dionüszosz anyja halandó volt, ám apja az istenek királya, Zeusz. Bár nem veted meg a jó bort, s táncra perdülsz, soha nem veszíted el a józan ítélőképességedet. Kész vagy feláldozni magad, hogy a világot szebb és jobb hellyé tehesd. Mindent megteszel a barátaidért és a családodért, amit ők örömmel viszonoznak is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Nyilas, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezõnek bizonyul majd a most kidolgozott technika!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak: Apollón

Apollón a Nap és a Zene istene. Bak jegyűként tiszteled a szorgalmas, tehetséges embereket, hiszen végső soron hozzád hasonlóak: ambiciózusak és céltudatosak. Emellett kötődsz a művészetekhez, s szereted olyanokkal körbevenni magad, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. A környezeted tiszteli a belőled áradó életerőt, annak ellenére is, hogy tudja, az érzelmeidet többnyire megtartod magadnak. Az, hogy sokat dolgozol, nem jelenti, hogy munkamániás lennél: ha bármilyen hangszer kerül a kezed ügyébe, azonnal remekművet alkotsz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Ma rendkívül jót tehet önnek egy kis környezetváltozás, kedves Bak, így mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy kimozdul valahová, ahol még sosem járt. Élje át újra a felfedezés és a rácsodálkozás örömét, ami nem csak lelkileg, de érzelmileg is garantált feltöltõdést ígér!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2021-04-12

Vízöntő: Poszeidón

A Vízöntő az egyik legfőbb görög istenre, a tengerek, folyók, vizek, áradások, földrengések urára, Poszeidónra hasonlít. Befelé fordulónak tartanak, ami igaz is, hiszen szükséged van arra, hogy időt szánj magadra. Ez az egyik oka, amiért időd zömét otthonodban, „a tengerben” töltöd. Néha fel kell jönnöd a felszínre, hogy megtaláld a támogató társakat. Időnként túltengenek benned az érzelmek, ami haragossá tehet, ám miután te magad vagy a tenger, a természeti erő, megteheted. Környezeted tisztában van ezzel a tulajdonságoddal, s éppen ezzel vonzod őket a leginkább.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Amennyiben mostanában sokat hajtott, úgy igyekezzen a mai napon, minél többet pihenni, relaxálni egy kicsit. Gondolja ki, hol az a hely, ahol a legjobban érezné magát, s ki az, akirõl ugyanez elmondható, majd próbálja összeszervezni a kettõ. Ha sikerül, igazán mesés élményekre, estére számíthat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak: Hadész

Az alvilág istene, Hadész képviseli a Halak csillagjegyet, aki nem más, mint a görög mitológia második legfőbb istene. Hadész a termékenység istennőjét, Perszephonét vette feleségül. Volt egy sisakja, amely láthatatlanná tette őt, s ez nagyon is illik rád. Tehetséged, a gondolataid mások előtt rejtve maradnak, s mint ahogy az istenségben, benned is megbújik egy adag gonoszság. Hadész szereti a magányt, és te is gyakran az egyedüllétet választod a társaság helyett. Igaz, épp ezzel nyílik meg a kreatív oldalad.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: