Bak

A Bakok hagyományos értékeket követnek, számukra nagyon fontos a család és az állandóság, ezért jellemzően hűséges típusok. Az azonban előfordulhat, hogy elválasztják egymástól a szenvedélyt és a szeretetet, és belemennek néhány forró, de érzelemmentes kapcsolatba, amikért azonban nem akarják kockáztatni a családi békét, így inkább hallgatnak a dologról. Jellemzően ugyan a Bakok nem csapodárok, de hajlamosak lehetnek néhány futó kalandra, aminek aztán az esetek többségében nem lesz hosszú távú következménye.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők mindaddig hűségesek maradnak, amíg egy kapcsolat nem csak fizikailag, de szellemileg is kielégíti őket. Számukra mindennél fontosabb, hogy a párjukban értelmi partnerre találjanak, akikkel megoszthatják a gondolataikat, és ha ezt megkapják, akkor úgy érzik, nincs semmi, amit máshol kellene keresniük. Mindezek mellett ugyanakkor nekik is nagyon fontos a szabadság érzése, és egy-egy hosszú éjszakán náluk sem ritka a flörtölés, de ilyenkor inkább csak a csáberejüket próbálgatják, és végül csendben hazatérnek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-10-25

Halak

A Halak számára minden egy mélyebb szinten dől el, és semmi sem csak a felszínnek szól, így érzelmi kérdéseket sem hoznak meg gyorsan. Rájuk nem jellemző, hogy egy hirtelen jött kísértésnek engedelmeskedjenek, az viszont megtörténhet velük, hogy hosszas mérlegelés után végül engednek a csábításnak, és belemennek egy viszonyba. Mindezt azonban csak akkor teszik, ha a tudatuk mélyén megemésztették a dolgot, és úgy gondolják, hogy a kaland megéri a kockázatot. Amikor igazán szerelmesek, és az érzelmeik mélyek, ugyanúgy felmerülhet bennük ez a gondolat, de végül kitartanak választott partnerük mellett.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: