Nyilas

A Nyilasok alapvetően hűséges típusok, ahhoz azonban, hogy ez így is maradjon, szükségük van a szabadságra és a bizalomra. Az a Nyilas, amelyik nem érzi korlátozva magát, és úgy érzi, szabadon dönthet mindenről, képes lesz hűséges maradni a párjához. Azonban minél jobban fél a másik egy esetleges megcsalástól, és minél inkább próbálja ezt megakadályozni azzal, hogy magához láncolja a Nyilast, az annál nagyobb késztetést érez majd arra, hogy egy másik kalandban keresse a gyors felfrissülést.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bakok hagyományos értékeket követnek, számukra nagyon fontos a család és az állandóság, ezért jellemzően hűséges típusok. Az azonban előfordulhat, hogy elválasztják egymástól a szenvedélyt és a szeretetet, és belemennek néhány forró, de érzelemmentes kapcsolatba, amikért azonban nem akarják kockáztatni a családi békét, így inkább hallgatnak a dologról. Jellemzően ugyan a Bakok nem csapodárok, de hajlamosak lehetnek néhány futó kalandra, aminek aztán az esetek többségében nem lesz hosszú távú következménye.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-09-26

Vízöntő

A Vízöntők mindaddig hűségesek maradnak, amíg egy kapcsolat nem csak fizikailag, de szellemileg is kielégíti őket. Számukra mindennél fontosabb, hogy a párjukban értelmi partnerre találjanak, akikkel megoszthatják a gondolataikat, és ha ezt megkapják, akkor úgy érzik, nincs semmi, amit máshol kellene keresniük. Mindezek mellett ugyanakkor nekik is nagyon fontos a szabadság érzése, és egy-egy hosszú éjszakán náluk sem ritka a flörtölés, de ilyenkor inkább csak a csáberejüket próbálgatják, és végül csendben hazatérnek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak számára minden egy mélyebb szinten dől el, és semmi sem csak a felszínnek szól, így érzelmi kérdéseket sem hoznak meg gyorsan. Rájuk nem jellemző, hogy egy hirtelen jött kísértésnek engedelmeskedjenek, az viszont megtörténhet velük, hogy hosszas mérlegelés után végül engednek a csábításnak, és belemennek egy viszonyba. Mindezt azonban csak akkor teszik, ha a tudatuk mélyén megemésztették a dolgot, és úgy gondolják, hogy a kaland megéri a kockázatot. Amikor igazán szerelmesek, és az érzelmeik mélyek, ugyanúgy felmerülhet bennük ez a gondolat, de végül kitartanak választott partnerük mellett.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: