A Rák (június 22. – július 22.)

A Rák akkor a legboldogabb, amikor veled vagy a családdal töltheti a legtöbb idejét. Ilyenkor nincs is okod a bizalmatlanságra. Amikor viszont hirtelen megváltozik, és egyre nagyobb távolságot tart tőled, érdemes elgondolkodnod a következő lépésen. Ő ugyanis nem szeret egyedül lenni, és ha az időt nem veled tölti, akkor biztosra veheted, hogy valaki mással találkozgat, talán bele is szeretett.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlán mindent szeret a felügyelete alatt tartani, alapból kitartó és megbízható típus. A számonkérést, a szerinte indiszkrét kérdéseket viszont csöppet sem viseli jól. Nos, amikor a váratlan kérdésekre felemeli a hangját, vagy egyszerűen visszavág, hogy te mit tehetsz és mit nem a szabadidődben, akkor kezdhetsz rá gyanakodni, hogy valamiben megszegte a megállapodásotokat. Ez az a pont, amikor jobb, ha nem bízol meg benne.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A Szűz is a megbízható csillagjegyek közé tartozik. Érzékeny és figyelmes típus, viszont amikor rejteget valamit, hirtelen érzéketlenné válik. Míg korábban érezted az érzelmeket a hangjában, ez valahogyan kiveszik a mondandójából. Távolságtartató, hűvös, visszafogott a viselkedése, ilyenkor érdemes megkérdőjelezned a belé vetett bizalmat. Nagyon valószínű ugyanis, hogy rejteget és nem mond el neked valami fontosat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: