Oroszlán

Habár erős személyiség, aki elismerést vív ki magának, bárhol is jelenjen meg, belül mégis sokat őrlődik. Az átka, hogy a szerelemben sosincs szerencséje. Szinte mindig viszonzatlan szerelembe esik vagy túl hamar véget érnek a kapcsolatai.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Csak a munka, a munka és a munka. Ez teszi ki szinte minden napját, kedves Oroszlán. Lehet, hogy nem vette észre, de barátai már igencsak hiányolják társaságát. Próbáljon meg elszakadni egy kicsit feladataitól és szervezzen ismerõseivel egy kis lazítást, ahol végre újra beszélgethetnek egy jót.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Perfekcionista, egyben nagyon intelligens és mindig lehet rá számítani jóban és rosszban is. Az ő átka az, hogy nagyon nehezen kedvelik meg őt az emberek, bár erre nem is hajt különösebben, mégis belül zavarja.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ezer tennivaló akad a ház körül, kedves Szûz, de gondolja, hogy mindezeknek akkor kell nekilátnia, amikor munkájában is teljesen el van havazva? Az lenne a legjobb, ha tudna készíteni egy idõbeosztást, ami alapján mindennel haladna egy kicsit, de attól még, hogy nincs kedve megcsinálni egy feladatot, elõbb utóbb bizony neki kell leselkednie.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp június 13. – Van néhány remek ötleted a mai napra és a világ készen áll rá, hogy...

Mérleg

A harmónia és béke gyermeke, aki könnyen szerez barátokat, ám nem mindet képes megtartani. Mivel, bár diplomatikus, nagyon őszinte is és legtöbbször nem képes magában tartani azt, amit gondol. Ennek okán bármilyen szép köntösbe is bújtatja mondandóját, gyakran elidegenít másokat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nagyon sûrû napok vannak a háta mögött, kedves Mérleg és ez nem mostanában fog változni. Csak rohangál fel le és sokszor talán azt sem tudja, hol áll a feje. Ha így folytatja az lesz a vége, hogy elfelejt valami nagyon fontosat elintézni munkájában, s nem mellesleg egészsége is tönkre mehet. Lassítson le és ha lehet, kérjen segítséget kollégáitól, akik valószínûleg unatkoznak, amíg ön elvégez helyettük minden feladatot, még akkor is, ha õk is szívesen megcsinálnák.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Arra van átkozva, hogy bosszúszomjas legyen, akitől könnyen elfordulnak az emberek az agresszivitása miatt. Ha a büszkesége és a dühe előtör, akkor az egyetlen fegyvere a bosszú marad.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: