Rák

A Rák számára a szerelmi élet lesz az, ami komoly meglepetéseket tartogat. Aki egyedülálló, az most szerelemre találhat, de az is lehet, hogy élvezed a randizós, ismerkedős korszakot: ebben az esetben 2020 eseménydús időszaknak ígérkezik, tele kalandokkal. Ha már kapcsolatban élsz, akkor ez új alapokra helyeződhet egy saját magadban elvégzett lelki munka következtében.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma kulcsszerepet játszhat életében az érzékenység. Hogy otthonában ki ne billenjenek a dolgok egyensúlyi állapotukból, némi plusz energiát lehet kénytelen befektetni, ám, szerencsés esetben, ez elegendõnek is ígérkezik a komolyabb viták elkerülésére és a harmónia fenntartására. Kulcsfontosságú lehet a problémamegoldásban, ha beismeri hibáit és másokat is arra buzdít, õszintén mondják meg, mi nyomja a szívüket. Ha minden szerencsésen alakul, egy, családi körben megélt, igen meghitt és szeretetteljes este lehet a jutalom! Higgye el, ez mindent megér!

Oroszlán

Az Oroszlánok számára 2020 gyermekáldást tartogat: még ha nem is ők maguk válnak szülővé, a közeli baráti, rokoni körükbe kisbaba érkezhet, ráadásul talán egy olyan helyre, ahol nem is számítanak rá. Az új jövevény mindenképpen boldogságot hoz magával, és akár a saját otthonába, akár a szeretteihez jön, az Oroszlán szívét is megolvasztja majd ez a bűbájos kis meglepetés.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A mai nap hatalmas lehetõségeket hordozhat magában, legalább is a karrier, az anyagiak terén. Ez rendkívül felajzhatja eme kiváló üzleti, illetõleg pénzügyi érzékkel rendelkezõ jegy képviselõit, s, így valósággal villoghatnak szakterületükön! Ez másokból ugyanakkor meglehetõs irigységet válthat ki, e miatt azonban semmiképp se legyen lelkiismeret furdalása, hiszen nem követett el semmi rosszat azzal, hogy nagyot lendített a dolgokon, így nehogy már önnek keljen elnézést kérnie, hogy jó valamiben! Aki így gondolja, az szûk látókörû és, mondjuk ki, buta!

Szűz

A Szűz számára az egészségügy az, ami tartogat néhány meglepetést. Lehet, hogy az év első felében kedvezőtlen híreket kap, de ha rászánja magát az életmódváltásra, most a csillagok is segíteni fognak neki ebben. Ha mozogni kezd, meg fogja lepni, milyen könnyen megy a dolog, és milyen gyorsan érzi magán a változást, az egészsége pedig egy kis odafigyeléssel igazán kicsattanó lehet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A mindennapi rutin ma némi fejfájást okozhat önnek, kedves Szûz. Ne hagyja azonban, hogy legyûrjék a problémák! Használja kiváló problémamegoldó, és kommunikációs képességét, akkor hamarabb legyûrheti az akadályokat. Ha mindez által sikerül meglátnia a megoldási lehetõségeket, szinte játszi könnyedséggel oldhatja ki a Gordiuszi csomót! Ne legyenek kétségei, hisz, ha valaki, hát ön az, aki akkor is átlát a káoszon, ha mások már rég eltévedtek a labirintusban...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: