Rák

A Rák számára a szerelmi élet lesz az, ami komoly meglepetéseket tartogat. Aki egyedülálló, az most szerelemre találhat, de az is lehet, hogy élvezed a randizós, ismerkedős korszakot: ebben az esetben 2020 eseménydús időszaknak ígérkezik, tele kalandokkal. Ha már kapcsolatban élsz, akkor ez új alapokra helyeződhet egy saját magadban elvégzett lelki munka következtében.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Egy közeli barátja, esetleg szeretõje, vagy kedvese, egy igen nagy titkot oszthat meg önnel, ami igencsak felvillanyozhatja. Bármennyire is tûnjön izgalmasnak, ami most a tudomására jutott, a kísértés nagysága ellenére is, õrizze meg a titkot, különben nagy botrány kerekedhet abból, ha most bárkinek is elárul valamit, így ezt semmiképpen se tegye, kedves Rák, maradjon ez önök között.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Oroszlán

Az Oroszlánok számára 2020 gyermekáldást tartogat: még ha nem is ők maguk válnak szülővé, a közeli baráti, rokoni körükbe kisbaba érkezhet, ráadásul talán egy olyan helyre, ahol nem is számítanak rá. Az új jövevény mindenképpen boldogságot hoz magával, és akár a saját otthonába, akár a szeretteihez jön, az Oroszlán szívét is megolvasztja majd ez a bűbájos kis meglepetés.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Egy társadalmi eseményen ma nagy eséllyel megpillanthat valakit, akit már jó rég nem látott. Akár pozitívan, akár negatívan szemléli is az õ visszatérését, nyilatkozzon most arról nagyon szûkszavúan, ugyanis váratlan fordulatok következhetnek vele kapcsolatban, melyeket könnyebb lesz úgy kezelnie, ha egyelõre objektíven, pártatlanul áll ismerõse feltûnéséhez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szerdai Horoszkóp - Fontos, hogy most minden feladatát pontosan végezze el, mert...

Szerdai Horoszkóp - Fontos, hogy most minden feladatát pontosan végezze el, mert...

Az esetleges gondatlanságból adódó hibáknak súlyos következményei lehetnek a jövőre nézve, ezért az a legjobb, ha kerüli az ilyen élethelyzeteket. Ha úgy érzi, hogy túl sok feladatot vállalt be egyszerre, akkor muszáj lesz jobban beosztania az idejét.

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

A Szűz számára az egészségügy az, ami tartogat néhány meglepetést. Lehet, hogy az év első felében kedvezőtlen híreket kap, de ha rászánja magát az életmódváltásra, most a csillagok is segíteni fognak neki ebben. Ha mozogni kezd, meg fogja lepni, milyen könnyen megy a dolog, és milyen gyorsan érzi magán a változást, az egészsége pedig egy kis odafigyeléssel igazán kicsattanó lehet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Ma ideje nagy részét családi, baráti körben töltheti, ami igencsak hiányozhatott már önnek, kedves Szûz! Menjenek ki egy kicsit a szabadba, kiránduljanak, vagy éppen váltsanak jegyet egy koncertre, mozira. Akárhogy is, ez egy nagyon boldog és élvezetes nap lehet, hisz azokkal lehet, akiket igazán szeret. Az már csak hab a tortán, hogy most annál inkább felhõtlenül érezheti magát, mivel karrierje, valamint pénzügyi helyzete is stabilnak látszik. Jó szórakozást!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: