Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilasok minden döntésüket egy emelkedett állapotban hozzák, hisznek benne, hogy életünket egy felsőbb hatalom befolyásolja, szeretnek túllátni a dolgok hétköznapi jelentésén, és igyekeznek egy magasabb eszme szerint élni. Ha Nyilas vagy, akkor valószínűleg fontos számodra, hogy a szerelmeddel töltött időben mindig úgy érezd, csak rátok süt a nap - éppen ezért a szerelemhozó jelképed is maga a Nap.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bakok számára fontosak a hagyományok: valószínűleg egy jóképű, szolid, megbízható fiúra vágysz, akire mindig számíthatsz, és aki nem okoz majd kellemetlen meglepetéseket vagy fölösleges aggodalmakat. A szimbólumod két egymásba fonódó kör, ami a két ember közötti egység klasszikus jelképe.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma legyen nagyon nyitott az emberek irányába, kedves Bak, különös tekintettel szûk környezetére, akiknek most nagy szüksége lehet a tanácsaira, iránymutatására a jövõjüket illetõen! Legyen velük egészen õszinte és fejtse ki minél részletesebben a véleményét, hogy valóban érdemi segítségükre legyen!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a legizgalmasabb őszi randik a horoszkóp szerint

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként szereted a nagy érzelmeket, a szerelem intenzív megélését, és olyan fiúra vágysz, aki képes fenntartani az érdeklődésedet. A szimbólumod a hullámvonal, ami az állandóan változó intenzitású kapcsolatot, ugyanakkor az érzelmek mélységét is jelképezi.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak számára fontos, hogy legyen egy társuk, akihez idomulhatnak, akár a víz a tárolóedényhez - egy fiútól azt várod el, hogy a támaszod legyen, óvjon és védelmezzen, ezért a számodra megfelelő szimbólum egy nagyobb körbe rajzolt kisebb kör.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé túlságosan is tolakodóak, faggatózóak lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklõdnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli õket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: