Nem a sorsunk, hanem a kiteljesedés útja olvasható ki a csillagokból. Ismerd meg az életfeladatodat, hogy közelebb kerülhess önmagadhoz!  Az asztrológia szerint a csillagok állása döntő módon befolyásolja az életünk alakulását, ugyanakkor nem vagyunk azonosak a horoszkópunkkal. Ha felismerjük és teljesítjük az életfeladatunkat, akkor túl tudunk lépni önmagunkon, a személyiségjegyeink jelentette korlátokon, és szabadon tudunk dönteni a sorsunkról.

KOS

Egy Kos azért jön a világra, hogy családjának becsületére váljon, hogy büszkék lehessenek rá. Ez a legfontosabb feladata életének első 40-50 évében. Ez sok erejébe kerül, ennek a tüzes jegynek azonban hatalmas energiái vannak, így mindig és mindenütt az elsők egyike lehet. Egyszer azonban minden Kos életében eljön a pillanat, amikor felébred benne a vágy a szabadság iránt. Elege lesz abból, hogy mindenütt és mindig csak harcoljon. Ekkor áll készen arra, hogy kiteljesedjen, és hogy békét kössön végre a világgal.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így fejezik ki a csillagjegyek, hogy mennyire szeretnek

BIKA

Minden Bika számára fontos a birtoklás, halmozza az anyagi javakat, gyűjtöget, kuporgat.  Ez a sorsa, mert valamikor a családja múltjában elveszett valami, és az ő feladata, hogy kiegyenlítse a veszteséget. Ez azonban hozzá is láncolja ahhoz, amije van. Egyszer eljön a pillanat, amikor megkérdezi magától: minek ez az egész? Magammal úgyse vihetem! Ekkor készen áll arra, hogy kiteljesedjen, túllépjen a horoszkópja által kijelölt ösvényen. Megtanulja, mi az az elengedés, és ráébred, mi az, ami igazán fontos.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Egy Ikrek akkor boldog, ha kapcsolatot tud létesíteni másokkal, ha sokan veszik körül. Nincs meg beszéd, kommunikáció nélkül, ebben vezeti le az energiáit. Talán az ősei magányosan éltek, és azért kapta életfeladatul azt, hogy minél több emberhez kapcsolódjon. Bárhogyan is történt, egyszer eljön a pillanat, amikor rájön, át kell élnie az egyedüllétet. Ha ezt megtapasztalja, kiteljesedhet, és ráébred, hogy önmagában is értékes egész.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

A Rák fő jellemvonása a gondoskodó hajlam. Mindenki bújával-bajával törődik, saját magát háttérbe szorítva. Állandóan „gondban” van, ez az életfeladata. Egyszer azonban felébred benne a vágy, hogy letegye ezt a terhet, amit a mindig, mindenkivel való törődés jelent – ekkor kiteljesedhet a személyisége, és végre rátalálhat önmagára. Felismeri a saját vágyait, és aszerint kezd el élni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: