Nem a sorsunk, hanem a kiteljesedés útja olvasható ki a csillagokból. Ismerd meg az életfeladatodat, hogy közelebb kerülhess önmagadhoz!  Az asztrológia szerint a csillagok állása döntő módon befolyásolja az életünk alakulását, ugyanakkor nem vagyunk azonosak a horoszkópunkkal. Ha felismerjük és teljesítjük az életfeladatunkat, akkor túl tudunk lépni önmagunkon, a személyiségjegyeink jelentette korlátokon, és szabadon tudunk dönteni a sorsunkról.

KOS

Egy Kos azért jön a világra, hogy családjának becsületére váljon, hogy büszkék lehessenek rá. Ez a legfontosabb feladata életének első 40-50 évében. Ez sok erejébe kerül, ennek a tüzes jegynek azonban hatalmas energiái vannak, így mindig és mindenütt az elsők egyike lehet. Egyszer azonban minden Kos életében eljön a pillanat, amikor felébred benne a vágy a szabadság iránt. Elege lesz abból, hogy mindenütt és mindig csak harcoljon. Ekkor áll készen arra, hogy kiteljesedjen, és hogy békét kössön végre a világgal.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-02 - Ma akkor is nagy szükség lehet arra, hogy diplomatikus legyen, ha

BIKA

Minden Bika számára fontos a birtoklás, halmozza az anyagi javakat, gyűjtöget, kuporgat.  Ez a sorsa, mert valamikor a családja múltjában elveszett valami, és az ő feladata, hogy kiegyenlítse a veszteséget. Ez azonban hozzá is láncolja ahhoz, amije van. Egyszer eljön a pillanat, amikor megkérdezi magától: minek ez az egész? Magammal úgyse vihetem! Ekkor készen áll arra, hogy kiteljesedjen, túllépjen a horoszkópja által kijelölt ösvényen. Megtanulja, mi az az elengedés, és ráébred, mi az, ami igazán fontos.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Egy Ikrek akkor boldog, ha kapcsolatot tud létesíteni másokkal, ha sokan veszik körül. Nincs meg beszéd, kommunikáció nélkül, ebben vezeti le az energiáit. Talán az ősei magányosan éltek, és azért kapta életfeladatul azt, hogy minél több emberhez kapcsolódjon. Bárhogyan is történt, egyszer eljön a pillanat, amikor rájön, át kell élnie az egyedüllétet. Ha ezt megtapasztalja, kiteljesedhet, és ráébred, hogy önmagában is értékes egész.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

A Rák fő jellemvonása a gondoskodó hajlam. Mindenki bújával-bajával törődik, saját magát háttérbe szorítva. Állandóan „gondban” van, ez az életfeladata. Egyszer azonban felébred benne a vágy, hogy letegye ezt a terhet, amit a mindig, mindenkivel való törődés jelent – ekkor kiteljesedhet a személyisége, és végre rátalálhat önmagára. Felismeri a saját vágyait, és aszerint kezd el élni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: