OROSZLÁN

Az Oroszlánok csodálatos emberek. Az asztrológia azt mondja, hogy a Nappal vannak összekötve, és ezt a Napot a szívükben hordozzák. Ez a sorsuk is, hogy világítsanak, sugározzanak, hogy mások életébe fényt és örömöt vigyenek. Tüzes jegyként rendelkeznek is az ehhez szükséges erővel. Mégis, egyszer minden Oroszlánban felvetődik a kérdés: ki vagyok én valójában? Az elengedés az Oroszlán számára azt jelenti, hogy felismeri, szerepet játszik: szépet, fontosat, de mégiscsak szerepet…. Elkezdi kívülről nézni önmagát, és ráébred, sokkal boldogabb lehet, ha „lelép a színpadról”, és többé nem akar megfelelni annak az ideálnak, amit magáról kialakított….

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SZŰZ

A Szűz különleges életfeladatot vett át a szüleitől és azok őseitől: megbízhatónak és működőképesnek kell lennie. Talán a felmenői életében sok volt a káosz és a tehetetlenség, és ezért rögzült benne mélyen, hogy nem szabad egy percre sem elengedni magát, mindig gyakorlatiasnak kell maradnia, és uralni az élet alakulását. Egyszer azonban felébred benne a vágy az elengedésre: hogy merjen kicsit sodródni az árral, anélkül, hogy elhagyná önmagát. Ekkor megtapasztalja, hogy semmiféle baj nem származik ebből, és ez még inkább megerősíti abban, hogy fel kell adni az állandó kontrollt. Ezután kiteljesedhet a személyisége, boldogabbá, vidámabbá, könnyedebbé válik.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Milyen boszorkány vagy a horoszkopód szerint?

MÉRLEG

A Mérleg hihetetlenül érzékeny, azonnal megérzi, ha a környezetében valakik között felborult az egyensúly. Ő a békéltető, ez talán még gyerekkorából ered, amikor a szülei nézeteltéréseit próbálta elsimítani. Nagyon rosszul viseli a konfliktusokat – ezek nélkül azonban nem tudja képviselni a saját érdekeit… Eljön az életében egyszer a pillanat, amikor kiáll önmagáért, és megtapasztalja, semmi baj nem történik, ha egy időre kibillennek a dolgok a harmóniából. Ekkor kiteljesedhet a személyisége, és innentől kezdve válik igazán kiegyensúlyozottá.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

A Skorpió azért jön a világra, hogy összetartsa, ami összetartozik, hogy szövetségesre találjon valakiben. Talán az ősei múltját a széthúzás és széthullás jellemezte, és azért kapta ezt a feladatot. A Skorpió sokszor a múltban él, nem tudja elengedni a történteket. Egyszer azonban eljön a pillanat, amikor ki tudja jelenteni: „Ami volt, elmúlt. Én itt és most élek!” Megszabadulva a múlt terheitől a Skorpióból főnix lesz, szárnyalni kezd…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: