Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilasnál az arany középút a járható út: szereti a nőiességet, de a cicababák nem érdeklik. Olyan lányt keres, akivel lehet beszélgetni, nevetni, aki meghallgatja őt. Aki gondoskodó és szorgalmas, de emellett egyéniség is, és nem olvad bele a környezetbe. Ha érdeklődsz iránta, vagy van hozzá egy kedves szavad, az hamar feltűnik neki.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak érdeklődését leginkább humorral lehet felkelteni. Ha van egy érdekes sztorid, vagy kívülről fújod a legjobb vicceket, esetleg nem félsz a szarkazmustól, akkor nyert ügyed van a jegy szülötténél. Emellett az sem árt, ha tudsz nevetni magadon, a Bak ugyanis nem túlzottan kedveli, ha valaki a tökéletességre törekszik. Legyél laza, és ne vedd túl komolyan az életet, ez a siker kulcsa a Baknál.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

   Ez az 5 csillagjegy a legjobb társ számodra, ha a szeretetnyelved az „ajándékozás”

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha a pasi a Vízöntő jegyében született, fontos számára, hogy egy lány vidám és optimista legyen, hogy képes legyen még a leglehetetlenebb szituációban is a jót látni. Mivel maga is ilyen szemléletű, nem tud mit kezdeni a pesszimizmussal. A Vízöntő egyébként nehezen tud a női szépségnek ellenállni, tehát fontos, hogy megjelenésedben is hass rá - a vonzó kisugárzás hozzásegít a sikerhez.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (II. 20 - III. 20.)

Akár csak a hal a vízben, úgy fürdőzik az életben a Halak csillagjegű pasi is. Ő az, akit nem nyűgöz le, ha egy lány mesterkélt, sőt, azt kedveli, akivel jókat lehet bulizni, aki belevaló, és mindig benne van egy kis mókázásban. Persze emellett az sem árt, ha önmagad vagy, és szeretsz nevetni, sőt, ha mindenről van véleményed, azzal határozottan elbűvölheted őt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: