Négy csillagjegy, akik el sem tudják képzelni más színben az életüket. Pedig a fekete igazából nem is szín, de kit érdekel, ha rajtuk van kedvenc éjfekete ruhájuk.

Nyilvánvaló, hogy a Skorpió, a Nyilas, a Bak és a Vízöntő kedveli a legjobban, ha tetőtől talpig feketében lehet. Érdekes módon ezek a csillagjegyek élig leginkább világukat halloween estéjétől kezdve, és élvezik a sötétség idejét egészen kora tavaszig. Véletlen lenne? Cseppet sem az.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp: Irány a csúcs! 2021. március 22-28.

Ősszel elengedjük a fényt, a nap elhalványul, és az egész világ sötétebb tónusokba borul. Ez a négy jegy születése pillanatától fogva árnyékokkal van körülvéve, és a fekete szín táplálja a lelküket. Aki nem hiszi, nézzen a szekrényükbe.

Skorpió: a legsötétebb lélek csakis a legsötétebb színt viselheti

Senkit nem lep meg, hogy a Skorpió legjobban a fekete szín komor ragyogását kedveli. Az uralkodó bolygója a Plútó, az Alvilág Istene. Uralkodó háza a nyolcadik ház, amely a halál és újjászületés szimbóluma az asztrológiában. Nincs is több kérdésünk. A Skorpiót vonzza a sötét. Amitől mások rettegnek, őt még jobban izgatja, nincs számára elég ijesztő dolog, sem tabu. Bármilyen vadnak mutatja magát, a fekete szín mégis azt jelképezi, hogy elfogad mindent, ami másoknak taszító lehet. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas: a fekete arról szól, hogy igazából teszel a világra

A Nyilas az asztrológia filozófusa. Végtelen tudásszomja mellett a sötétség határozza meg jellemét. Nincs még egy szín, ami úgy passzol a személyiségéhez, mint a fekete. És igen jól is mutat benne. Az elmélkedés segít a Nyilasnak, hogy kevesebbet aggódjon és többet élvezzen az életből. Kalandozás, a szabályok  semmibe vétele, vad élmények hajszolása jellemzi őt. Egyértelmű, hogy melyik szín fejezi ki legjobban, hogy a Skorpió magasról tesz mindenkire és mindenre.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: