Négy csillagjegy, akik el sem tudják képzelni más színben az életüket. Pedig a fekete igazából nem is szín, de kit érdekel, ha rajtuk van kedvenc éjfekete ruhájuk.

Nyilvánvaló, hogy a Skorpió, a Nyilas, a Bak és a Vízöntő kedveli a legjobban, ha tetőtől talpig feketében lehet. Érdekes módon ezek a csillagjegyek élig leginkább világukat halloween estéjétől kezdve, és élvezik a sötétség idejét egészen kora tavaszig. Véletlen lenne? Cseppet sem az.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Baknak egy ismerőse mutatja be az új kedvesét, aki az egész életét megváltoztatja.

Ősszel elengedjük a fényt, a nap elhalványul, és az egész világ sötétebb tónusokba borul. Ez a négy jegy születése pillanatától fogva árnyékokkal van körülvéve, és a fekete szín táplálja a lelküket. Aki nem hiszi, nézzen a szekrényükbe.

Skorpió: a legsötétebb lélek csakis a legsötétebb színt viselheti

Senkit nem lep meg, hogy a Skorpió legjobban a fekete szín komor ragyogását kedveli. Az uralkodó bolygója a Plútó, az Alvilág Istene. Uralkodó háza a nyolcadik ház, amely a halál és újjászületés szimbóluma az asztrológiában. Nincs is több kérdésünk. A Skorpiót vonzza a sötét. Amitől mások rettegnek, őt még jobban izgatja, nincs számára elég ijesztő dolog, sem tabu. Bármilyen vadnak mutatja magát, a fekete szín mégis azt jelképezi, hogy elfogad mindent, ami másoknak taszító lehet. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas: a fekete arról szól, hogy igazából teszel a világra

A Nyilas az asztrológia filozófusa. Végtelen tudásszomja mellett a sötétség határozza meg jellemét. Nincs még egy szín, ami úgy passzol a személyiségéhez, mint a fekete. És igen jól is mutat benne. Az elmélkedés segít a Nyilasnak, hogy kevesebbet aggódjon és többet élvezzen az életből. Kalandozás, a szabályok  semmibe vétele, vad élmények hajszolása jellemzi őt. Egyértelmű, hogy melyik szín fejezi ki legjobban, hogy a Skorpió magasról tesz mindenkire és mindenre.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: