Kos

A Kos apák könnyen tesznek elhamarkodott kijelentéseket, hajlamosak olyasmit is megígérni a gyereknek, amit aztán megbánnak, nem, vagy csak nagyon nehezen tudnak megvalósítani. Általában nem megy nekik jól, hogy nemet mondjanak szemük fényének, és noha hajlamosak kicsit türelmetlenek lenni, az igaz, hogy mindent megtesznek azért, hogy a gyerekeik mindenből a lehető legjobbat kaphassák.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bikáknak nagy az akaraterejük, öntudatosak és kitartóak, és hasonlóan elszánt viselkedést várnak el a gyerekeiktől is. Elsőre úgy tűnhet, hogy szigorúak, de valójában csak igyekeznek a legjobbat kihozni az utódjaikból, és felkészítik őket arra, hogy az életben mindenért keményen meg kell dolgozni. Nem hajlamosak a kényeztetésre, de ha látják, hogy a gyerek valóban nem boldogul, vagy segítségre szorul, akkor azonnal ott teremnek, és az egész család számíthat rájuk.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-03-01

Ikrek

Az Ikrek apukát imádják a gyerekei, mert érti a viccet, bármikor kapható a mókára, és a legdurcásabb gyerkőcöt is meg tudja nevettetni. A fegyelmezés azonban nem az erősségük, nem szeretik, ha be kell látniuk, hogy apaként már nem akkora a szabadságuk, mint egyedülálló férfiként, és ez időnként frusztrálhatja őket. Szükségük lehet egy kis kimozdulásra, kikapcsolásra, de emellett, ha szükség van rájuk, azonnal a gyerek mellett teremnek, akit tűzön-vízen át hajlandóak védelmezni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: