Bak

A Bak apa szereti a hagyományos, régimódi családfenntartó szerepébe helyezni magát, emiatt nagyon megbízható, kiszámítható, ugyanakkor nehezen viseli, ha valaki ellenkezni próbál vele, vagy nem fogadja meg a tanácsait. Élete fő célját gyerekei nevelésében láthatja, a gyerekeknek azonban lehet, hogy fel kell nőniük ahhoz, hogy megértsék, milyen szerencsések a nagy teherbírású, mindig megbízható Bak apával, aki ha talán nehezen is oldódik fel annyira, hogy játékban vagy közös bolondozásban kapcsolódjon ki, mindent a kezében tart, ezért a családnak nem sok minden miatt kell aggódnia.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntő apa fontosnak tartja, hogy saját szellemi értékeit átadja a gyermekeinek, ezért képes órákon át beszélgetni velük, és kiveszi a részét a nevelésükből. Mivel másként nem tudna elszámolni a lelkiismeretével, a gyakorlati dolgok tekintetében is igyekszik helyt állni, noha ezek gyakran nehézséget okoznak neki. Bár újszülött koruktól kezdve rajong a gyerekeiért, el kell telnie néhány évnek, mire igazán szoros kötelék alakul ki közöttük, erre ugyanis a legtöbb Vízöntő akkor képes, amikor a gyereknek már elkezd nyiladozni az értelme.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek mélypontra kerülnek az év végére

Halak

A Halak apának egy gyengéje van, és ez a fegyelmezés. Szinte képtelen nemet mondani a kérlelő szempárnak, és a gyerekei hamar rájönnek, hogy amit anya nem enged, azt apánál könnyen elérhetik. Szeretnék boldoggá tenni a gyerekeiket, és a nagy engedékenységből konfliktusuk adódhat a párjukkal, akinek folyton a szigorú szülő szerepében kell feltűnnie. Ugyanakkor képesek együtt érezni a gyerekkel, és megbízhatóak is, bármilyen gyerek körüli teendőt elvégeznek, egészen addig, amíg nem kell nemet mondani imádott kis utódjuknak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: