NYILAS

A Nyilas napjegy egy Nyilas aszcendensűvel a lovagkort idéző párt alkothat. Mindketten értik és meg is adják a módját az udvarlásnak és minden másnak, emiatt élvezik egymás közelségét. A Kos aszcendensű társ kihozhatja a Nyilasból a gyermeki részt, ami önfeledt és felhőtlenül optimista. Ez mindkettőjüknek óriásit emel a hangulatán. Az Oroszlán aszcendens eleinte lenyűgözi a Nyilast a büszkeségével, dominanciájával. Kérdés, hogy ez nem csap-e át dicsekvésbe és elnyomásba. Az Ikrek aszcendensű partner végtelenül szórakoztató a Nyilas számára. Nem képesek egymásra unni, főleg ha megengedik maguknak, hogy a közös életet játéknak, jó mulatságnak fogják fel. Így életük végéig egy társasjátékban vesznek részt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Ha Bak-szülött találkozik Bak aszcendensűvel, akkor biztos, hogy az elején távolságtartóak és hűvösek lesznek egymással. De amint kiderülnek az azonosságok, vonzalom alakul ki, és akár egy tartós kapcsolat is létrejöhet. A Bika aszcendensű jó hatással van a Bak napjegyre, szeretetével és gondoskodásával hamar leveszi lábáról. Amennyiben kap egy kis kényeztetést viszonzásul, garantált a siker. A Szűz aszcendenssel nyugodt párost alkotnak. Kérdés, hogy szerveznek-e elég közös programot, hogy kettesben is jól érezzék magukat. A Rák aszcendensű partner a fészek melegét nyújtja a Baknak, ettől a Bak biztonságban érezheti magát. Ha közös jövőt tervez vele, akkor el kell viselnie a szentimentális és romantikus stílust.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-01-26

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő napjegyű egy Vízöntő aszcendensűvel csak akkor jöhet ki, ha nemcsak elvárja, de meg is adja a szabadságot. Így fantasztikus magasságokba szárnyalhatnak szellemileg és szexuális szempontból is. Az Ikrek aszcendensű társ inspirálóan hat a Vízöntőre a sok kérdésével, és imponál neki az Ikrek kíváncsisága. Ha ez kölcsönös, akkor minden rendben lesz. A Mérleg aszcendensű érzékenysége miatt a Vízöntőnek kissé vissza kell fognia magát, de cserébe olyan gyengédséget kap, amitől elolvad.
Az Oroszlán aszcendensűvel ellenállhatatlanul vonzzák egymást. Hiába értik és látják a különbségeket, meg akarják kóstolni a másikat. Ez a magas hőfok remek indulás, ami csillapodva sokak irigykedését vívja ki.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!


HALAK

A Halak-szülött egy Halak aszcendensűvel álompárt alkot. Maximálisan összeolvadnak, és mindent együtt csinálnak. A környezetük hitetlenkedve nézi, hogy meddig bírják, és csodálkoznak, hogy a végtelenségig. Egy Rák aszcendensű könnyen leveheti a Halakat a lábáról, gondoskodásával és figyelmességével olyan érzelmi biztonságot ad, amire ő vágyik. A Skorpió aszcendensű érzelmileg keményebb, mint a Halak, de pont ez az, ami kell a Halaknak, így nem lesz olyan szétfolyó és idealisztikus. A hatás kölcsönösen pozitív. A Halak számára egy Szűz aszcendens igazi kihívás. Ők a két véglet: a Halak az ideák, a Szűz az ésszerűség megtestesítője. Ha ez nem idegesíti, hanem szórakoztatja őket, akkor szerelmük egész életre szólhat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: