A lényeg, hogy elvigyen oda, ahová szeretnéd – de lássuk be, a legtöbben azért ennél többet érzünk a lábbelink iránt. Te milyen viszonyban vagy a tiéddel? És mennyire szereted? A csillagjegyed szerint ilyen cipő illene hozzád a leginkább!

Kos

A Kosok nem szeretnek egy helyben toporogni, hatalmas a lendületük, és szeretnek helyből megoldani feladatokat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Éppen ezért a sportoskényelmes cipők illenek hozzájuk, amiben nem kell kétszer is meggondolni, hogy nekiugranak-e egy komolyabb feladatnak.

Bika

A Bikák hajlamosak kicsit túlvállalni magukat, és erőnek erejével is megoldani a kihívásokat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A lelkük mélyén ugyanakkor romantikusak, ezért legjobban olyan cipő passzol hozzájuk, ami egyszerre ad támaszt, ugyanakkor finom, elegánsnőies is.

Egy kisebb sarkú cipő, ha a bokádat is megtámasztja, tökéletes választás lehet.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-12

Ikrek

Az Ikrek imádják a figyelmet, és ha olyan ruhákat, kiegészítőket viselhetnek, ami kicsit megosztó is lehet akár. Éppen ezért cipőből is szívesen választanak kirívó darabokat!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egy kényelmes sportcipő illik energikus természetükhöz, ugyanakkor ha valamilyen meghökkentő, rikító színben is pompázik, akkor különc, egyedi stílusukhoz is illik majd a lábbeli.

Rák

A Rákok szeretnek csinosak lenni, ugyanakkor mégis az a legfontosabb számukra, hogy mindig készen álljanak minden feladatra, ne feszengjenek semmi miatt, és azt sem kifejezetten szeretik, ha túl nagy a feltűnés körülöttük.Egy elegáns oxford cipő számukra tökéletes választás lehet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: