Egyesek úgy vélik, hétszer születünk újjá, és minden életünkben egy kicsit különböző személyiségünk van az előzőhöz viszonyítva. Gondolkodtál már azon, vajon egy korábbi életben te milyen ember lehettél, és mivel foglalkoztál? Most a csillagjegyed alapján kiderül, rád mi volt igaz a legutóbbi életedben!

Kos

Valószínűleg előző életedben nagyon sok szabálynak kellett megfelelned, és rengeteg felelősség nyomta a vállad. A csillagjegyed alapján korábbi életedben te igazi vezéralkat voltál, aki képes volt másokat irányítani. Ebből kifolyólag nem lenne meglepő, ha csatavezérként vagy királyként élted volna mindennapjaidat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Általában szeret nagyokat beszélgetni, de ma legszívesebben a telefont sem venné fel. Valahogy úgy érezheti magát kedves Kos, mint akit elhagyott az energiája. Talán segít, ha délután sétál egyet, esetleg megnéz egy vidám filmet, ami egy kicsit feltöltheti vidámsággal és életkedvvel.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Hatalmas energia lakozik benned, amit még az előző életedből hoztál magaddal; ennek köszönheted azt, hogy ha belefogsz valamibe, a végletekig kitartasz mellette. Mivel igazi csapatjátékos vagy, a csillagjegyed szerint korábban könnyen lehet, hogy valamiféle sportban jeleskedtél. Például szuper focista vagy kosaras voltál, hiszen fáradhatatlan és kitartó vagy.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nagyon kreatív lelked van, ami már az előző életedben is jellemző volt rád. Valószínűleg akkoriban volt egy ikertestvéred, akivel tökéletesen megértettétek egymást, és ez az oka annak, hogy érzed, folyton hiányzik mellőled valaki. Csak akkor leszel képes igazán megnyugodni, ha megtalálod a lelkitársadat, aki nagyon hasonlít hozzád. Addig viszont folyton új szerelmet és új barátokat próbálsz találni magadnak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Bár nem szívesen ismered be mások előtt, de tele vagy félelmekkel, és hajlamos vagy az állandó aggodalmaskodásra is. Ezt még az előző életedből hoztad magaddal, ahol valószínűleg nővérként vagy orvosként dolgoztál, és az volt a célod, hogy másokra vigyázhass. Ez az oka annak, hogy mai napig a szeretteid boldogsága és egészsége a legfontosabb számodra.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: