Mentalitásunk nagyban függ személyiségünktől. De mitől függ a személyiségünk? Minden körülmény, közvetlen tényező formálja és alakítja, így az is befolyásolja, mikor születtünk. Az aszcendensen, bolygók állásán felül ilyen a horoszkóp is. Lássuk, születési hónapod és napod alapján te milyen főnök és beosztott vagy!

 

Bak

A bakok ritkán látják az élet derűs oldalát, így főnökként mindig a legrosszabbra készülnek, és erre készítik fel alkalmazottaikat is. Meglehetősen gyakran bizonyul hangulatembernek, így csak olyan beosztottakat fog felvenni, akik ezeket a kitöréseket eltűrik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Elvárja a precíz, pontos, már-már szolgai munkát, és ezekért a jó napjain kifejezetten hálás. Rossz napjain azonban semmivel sem elégszik meg.

Nagyon becsvágyó, ezért gőzerővel hajt, legyen szó beosztotti, vagy főnöki szerepről. Pontosan tudja, hogy csak és kizárólag kemény munkával érheti el céljait, és ezért nem is sajnál semmit (és senkit) feláldozni.

Vágyik az elismerésre, amiért mindent meg is tesz, nem hagyja, hogy bármilyen körülmény akadályt gördítsen elé.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-07

Vízöntő

Főnökként és beosztottként is a rugalmasságot, önálló munkavégzést helyezi előtérbe. Alkalmazottaitól elvárja, hogy talpraesettek legyenek, a nélkül végezzék el feladataikat, hogy azokat egynél többször el kellene magyarázni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem szereti a kötöttségeket, nem akar soha semmit mások szájába rágni, de azt is utálja, ha neki megmondják, mit csináljon. Mindenáron azt akarja elérni, hogy nélkülözhetetlennek tartsák. Amíg nem jut el idáig, kiválóan el is tudja játszani, hogy állhatatos munkássága nélkül csődbe menne a cég.

Így aztán valóban érvényesíteni tudja akaratát, fel tud használni mindent és mindenkit céljai elérése érdekében. Végül tehát tényleg fontos posztba kerül.

Ha valamilyen okból kifolyólag ez mégsem sikerülne, esetleg nem tudná újító ötleteit ráerőltetni környezetére, új munkahelyet keres.

Halak

A halak nem igazán tipikus főnökök, ugyanis könnyen befolyásolhatóak, és rendkívül együtt érzőek. Ha két ember között kell dönteniük, biztos azt veszik fel, aki nehezebb életkörülmények között él, mint azt, aki jobb szakember.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma végre körvonalazódhat, sõt, akár be is fejezõdhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellõképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Halak, hisz minden oka megvan rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amennyiben mégis főnökként dolgozik, a végletekig ideális alkalmazottakat keres maga mellé. Azokat részesíti előnyben, akik kreatívak, állhatatosak, és lelkesek.

Egyetlen dologgal lehet kihozni béketűréséből: ha megpróbáljuk megkérdőjelezni elveit.

Beosztottként jóval tökéletesebb, mint főnökként. Irányításra szorul, azonban megértő, mélyen együtt érez, és mindig elvégzi a rá háruló feladatokat – mégpedig lelkesen.

Leginkább azok a munkakörök felelnek meg számára, amikben emberekkel, érzelmekkel foglalkozhat.

Kos

A kosok a lehető legjobb főnöknek tartják magukat, ám a beosztottjaik már nem mindig vélekednek ugyanígy. Iszonyúan nagy a teherbírásukkitartásuk, és rengeteg energiával rendelkeznek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez számukra nagyon előnyös, ám ebből adódik, hogy másoktól is erőn felüli teljesítményt várnak el – márpedig ezt nem minden alkalmazott díjazza, vagy fogadja el.

Főnökként másik hibája, hogy ráun, belefárad a nagyobb volumenű feladatokba, és ezek megvalósítását általában már átruházza másokra. Ez ugyancsak olyan dolog, ami nem mindenki számára szimpatikus.

Alkalmazottként is megpróbálja érvényesíteni magát, akaratát, hajlamos lehet olyanná válni, aki állandóan szembemegy a vezetőséggel. Azonban, ha önállóságát bevetheti, többnyire jó munkaerő válik belőle.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: