Bika

A bikák általában jó főnöknek bizonyulnak, ugyanis emberközpontúan irányítanak. Ragaszkodnak az általuk lefektetett szabályokhoz, irányvonalakhoz, de ez egy jó főnöktől el is várható.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ügyelnek rá, hogy beosztottjaik jól érezzék magukat a munkahelyükön, és megpróbálják megteremteni számukra az élhető körülményeket – irodán belük és kívül egyaránt.

Ez az, amiben a legkreatívabbak a csillagjegyek

Hibájuk leginkább földhöz ragadottságukból ered, nehezen változtatnak, újítanak, még nehezebben vállalkoznak valami ismeretlenre.

Beosztottként sem viselik túl jól, ha új feladatokat bíznak rá, a megszokott munkát azonban túlórában is bármikor szívesen végzik. Kiváló munkaerő, szorgalmas, ő az, akire mindig lehet számítani, teljesen mindegy, hogy hétvége van, vagy extrém sok feladatról van szó.

Ikrek

Az ikrek legnagyobb hibája főnökként szertelensége. Személyiségéből adódóan meglehetősen szétszórt, nem szívesen alkalmazkodik merev szabályokhoz, kötöttségekhez.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsõre, semmire sem mond nemet, hanem elõtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezzel szemben, ha egyedül, megközelítőleg kötöttségek nélkül dolgozhat, akkor kiválóan teljesít. Beosztottként is szereti a változatosságot, a pörgést, intenzivitást, ő az, aki inkább végigdúdolja, vagy fecsegi a teljes munkaidőt, semmint csöndben dolgozzon.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-28

A monoton munkavégzést zsigerből elutasítja, és utálja, ha egy munkahely már nem tartogat számára kihívásokat. Ezt olyannyira komolyan veszi, hogy egy biztos és jól fizető helyet is képes otthagyni, ha valami másban nagyobb feladatot lát.

Szívesen van emberek között, örömmel foglalkozik velük, imádja a minél izgalmasabb, érdekesebb munkanapokat.

Rák

Főnökként mindig arra törekszik, hogy magával egyenértékű beosztottakkal dolgozzon. Ez számára azt jelenti, hogy nem akar aprócseprő ügyekkel foglalkozni, mindig csak azokra a feladatokra szeretne koncentrálni, amik valóban a főnöki beosztáshoz passzolnak.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tehát az önállóan dolgozni tudó és akaró beosztottak számára ő a tökéletes főnök, ellenben azok nem lesznek kiegyensúlyozottak társaságában, akik nem szívesen hoznak egyedül döntéseket.

Beosztottként képtelen boldogulni feszült körülmények között, ezért kerül minden konfrontálódást.

Vágyik az elismerésre, de ezt leginkább kitartással, szakmai hozzáértéssel és továbbképzéseivel próbálja kivívni, nem pedig hivalkodással, versengéssel.

Oroszlán

Az oroszlánok főnökként és beosztottként is mindig a maximumot nyújtják, mindent megtesznek azért, hogy sikerre vigyék cégüket. Ezért egyetlen dolgot várnak: elismerést.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Főnökként rossz tulajdonságuk hirtelenharagúságuk, ugyanis forrófejűek, és néha türelmetlenségükben döntenek. Hajlamosak arra is, hogy másokat hibáztassanak, beosztottjaikra mutogassanak, ami nyilván feszültséget generál az alkalmazottak között.

Beosztottként szorgalmasak, lelkiismeretesek, ám rendszeresen dicsérni kell őket, különben elveszítik lelkesedésüket.

Az oroszlán alkalmazottakat célszerű kisebb-nagyobb jutalmakban részesíteni, ugyanis ezzel kiválóan motiválhatóak. Ha elmarad az elismerés, továbbállnak, és más cégeket gyarapítnak maximalizmusukkal.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: