NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

A kalandvágyó Nyilasnak kell a változatosság, az izgalom. Egy hosszabb távú kapcsolatban tehát különösen érdemes erre hangsúlyt helyezni neki és párjának. Ha ez hiányzik, elégedetlen lehet, és flörtbe is bonyolódhat, pedig nem ez lenne a jó megoldás.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

Ha a férfi Bak, akkor olyan társra lelhetsz benne, aki szigorúan ragaszkodik elveihez, erkölcsi nézeteihez. Nem az a félrelépős típus, ha szerelmes, akkor nem fér bele számára a flört sem, és egyértelmű elutasítást ad azoknak is, akik esetleg felé küldenek jeleket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

A Vízöntő jegynél nehéz megjósolni, hogy hűséges tud-e maradni, vagy sem. Választottjaként különlegesnek, elragadónak láthat, hiszen őt ez vonzza. Hogy elcsábul-e mástól, aki nagy hatással van rá, azt az az egy befolyásolja, mennyire mély a szerelme.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

A Halak szomjazza a romantikát, a nagy érzelmeket keresi. Akkor boldog a kapcsolatában, ha az az ő fejében élő ideális képhez közelít, azaz a fent soroltakból csordultig van benne. Ha érzelmileg nem elégedett, akkor kereshet más karjában pótlékot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: