Kinéztél magadnak egy jóképű pasit, de nem tudod, hogyan közeledj felé? Vajon milyen lányokat szeret? Megfelelsz majd az elvárásainak vagy hiába is próbálkozol, kiderül, egyáltalán nem passzoltok össze? Ha kíváncsi vagy arra, a különböző csillagjegyű férfiak milyen tulajdonságokat keresnek egy nőben, mi az, amivel könnyen elcsábíthatod őket, akkor olvasd el a cikkünket és kiderül!

Vízöntő

Elsőre talán furcsán hangzik, de a Vízöntő férfiak kifejezetten odavannak a makacs és önfejű nőkért.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma egy váratlan feladattal bízhatják meg, esetleg egy elõre nem várt, anyagi természetû változás állhat be életébe, így szüksége lesz majd minden rugalmasságára és kreativitására, hogy sikerrel zárhassa a mai, igencsak kimerítõ napot, ugyanakkor, ha ez most sikerül, rendkívül nagy lépést tehet elõre! Tartson ki, kedves Vízöntõ és mutassa meg másoknak is, hogy a szakma bizony a kisujjában van!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek a legféltékenyebbek

Olyan partnerről álmodoznak, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla, a saját útját járja és nem szigorú szabályok szerint éli az életét.

Ha egy ilyen csillagjegyű pasival jössz össze, akkor biztos lehetsz benne, hogy független egyéniségedet a párkapcsolatodban is megtarthatod, párodat nem fogja zavarni, ha azt látja, privát szférára és néha magányra van szükséged.

Ikrek

Az Ikrek férfi számára nem létezik nagyobb vonzerő az intelligenciánál. Ha azt látja, hogy kreativitással és humorral vagy megáldva, akkor nyert ügyed van nála.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Miután felkeltetted az érdeklődését, biztos lehetsz benne, hogy kitartóan fog ostromolni. Csak sziporkázz tovább, tartsd fenn az érdeklődését, mindig mutass egy kicsit többet magadból és hagyd, hogy újra és újra meglepődjön rajtad.

Pénteki Horoszkóp 2022-03-18

Ahogyan szépen-lassan megismer, egyre jobban beléd szeret és képtelen lesz ellenállni neked.

Bika

A Bika csillagjegyű pasik egy igazán nőies partnerre vágynak. Párjuk legyen kifinomult, kedves és életvidám.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden élethelyzetben álljon mellette, ne lehessen mellette unatkozni és képes legyen mindig felrázni és felvidítani őt.

Az első randin légy természetes, próbáld meg önmagadat adni. Mesélj magadról, de légy érdeklődő is, kérdezz sokat, hadd, hogy megnyíljon előtted.

Válassz te randihelyszínt, a legjobb, ha szakítasz a hagyományokkal és egy különleges programot szervezel, így már az első pillanatban elkápráztathatod.

Rák

A Rák férfiak azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akikben van valami gyermeki ártatlanság.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehet, hogy ezt csak a sokadik beszélgetés során fedezik fel egy nőben, de amint ez megtörtént, képtelenek kiverni a fejükből.

Szeretnek gondoskodni párjukról és szeretteikről, ezért ha azt látja rajtad a kiszemelted, hogy védelemre szorulsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy ott lesz melletted, hogy megóvjon.

Igényli, hogy szerelme hasonló módon ragaszkodjon hozzá és ha megtalálta a számára igazit, nem fél elköteleződni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: