Mérleg

Béke, nyugalom, kiegyensúlyozottság jellemző rá. Szeret másokon segíteni, azonban, ha ellepik a problémák, akkor kibillen az egyensúlyából, és nehezen talál vissza. Olyanokkal kerül konfliktusba, akik nem is adtak rá semmi okot.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Humorérzéke verhetetlen, éppen ezért imádnak a társaságában lenni. Szenvedélyes, független, és mindent képes nagyon jól megszervezni. Azonban, ha valami nem úgy sül el, ahogy tervezte, bosszúállóvá változik.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan flörtölsz, zodiákusod szerint? Ahogyan elcsavarod az ellenkező nem figyelmét

Nyilas

Optimista, kalandos, és kitartó. Néha azonban olyan problémák merülnek fel az életében, amiket nem tud megoldani, ilyenkor nagyon kiszámíthatatlan és támadó lesz. Ha meg akarod őrizni a barátságot, akkor légy türelmes az ilyen pillanatokban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: