5. Oroszlánok

Van valami, amire az oroszlán nem tud nemet mondani. Ez pedig a vásárlás. Nagyon spirituálisak tudnak lenni gondolkozásban, de ugyanakkor nagyon materialisták is, és még a vallásukat is tárgyakkal, anyagi dolgokon keresztül fejezik ki, legyen az egy kép, ékszer, kereszt, tetoválás, vagy egy szobor a Buddháról. Mivel az oroszlán imádja a bőséget, ezért nincs olyan, hogy valamiből elég lenne, és ha ez párosul anyagi szükségleteivel, akkor az vásárláshoz és új dolgokhoz vezet. Sok-sok új dologhoz! Az egyik legveszélyesebb dolog számára, amivel találkozhat, az egy hitelkártya.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Ma kissé pipa lehet amiatt, hogy valahogy semmi sem úgy akar sikerülni, ahogyan eltervezte. Ha képtelen úrrá lenni a helyzeten, inkább hagyja az egészet, kedves Oroszlán, nehogy teljesen feleslegesen pazarolja energiáit. Szükség lehet még azokra az élet más területein is!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6. Szűz

A szűz gyenge pontja, amit nem tud kezelni, az a toxikus kapcsolatok, vagyis az olyanok, amik károsak az életére és lelki állapotára, mégsem tud kilépni belőlük. A szüzek jegy szülöttei nagy szívvel lettek megáldva. De éppen ezért könnyen áldozatai lehetnek egy rájuk nézve romboló kapcsolatnak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Ma nagyon sok minden múlhat önön, kedves Szûz, mivel rendkívüli hatással lehet a környezetében élõkre, s azok teljesítményére is. Gondolkodjon elõre, s legyen szigorú, de következetes, különösen, ha vezetõ pozícióban van! Este mielõbb térjen nyugovóra, hogy biztosan sikerüljön kipihennie magát a mai, fárasztó nap után.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

7. Mérleg

Függnek a szerelemtől! Az egyenlőség és harmónia örökösei, szóval menthetetlenül hisznek abban, hogy valaki a tökéletes társuk, aki kiegészíti őket. És ezt mindenáron keresik. Ezzel csak egy probléma van; sokszor magába a tökéletes szerelem ideájába lesznek szerelmesek, és becsapják magukat, ami csalódáshoz vezet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Igyekezzen ma minél több forrásból, minél gyakrabban informálódni, kedves Mérleg, ugyanis nagy kára származhat most abból, ha nem értesül valamirõl idõben. Ha mégis lemaradna valamirõl, ne próbálja meg szépíteni a dolgot, s vállalja be, hogy bizony elkerülte a figyelmét egy fontos dolog. A legrövidebb út az egyenes!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

8. Skorpió

Ha skorpió vagy, valószínűleg túl sok tévét nézel. Azok a műsorok, amik a realitást imitálják, mint a vetélkedők és reality showk, a gyengéid. A skorpió szereti a szenvedélyt és versengést. Az életben ez az előnyére is válhat, de ha talál valamit, ami megadja neki ezt az érzést, annak könnyen a függőjévé válik.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

A mai egy igen szerencsés napja lehet, kedves Skorpió, amikor is, az élet szinte tálcán kínálja majd minden felmerülõ problémára a megoldást! Használja ki a jó szelet, s tegyen rá minderre még egy lapáttal, azzal, hogy kifejezetten keresi, mit kéne még megoldani hirtelenjében az életében!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: