Egyszerűen a vérükben van a pezsgés és a vágy, hogy ismerkedjenek, flörtöljenek és izgalmas kalandokba keveredjenek. Számukra a tiltott gyümölcs a legédesebb!

KOS

A Kos kezdetben talán a legszerelmesebb! Folyamatosan elárasztja kedvesét bókokkal, apró meglepetésekkel, figyelmességgel, programokkal és valószínűleg lesi társa minden egyes kívánságát. Ez az állapot akár évekig is eltarthat, de eljön egyszer az a pont, amikor már a szerelem átmegy inkább megszokásba, lekerül a rózsaszín szemüveg, és ekkor a jegy szülötte "virágról virágra száll". A partnere egyszerűen nem tudja, hogy mi történhetett, pláne ilyen hirtelen, így reménykedik még abba, hogy javul a helyzet, de valószínűleg már ne fog, ugyanis a Kos ekkora már elvesztette minden érdeklődését és hajta a vágy, hogy megismerjen új embereket és friss kalanokba keveredhessen. Vigyázz, mert ez az állatövi jegy profi a titkolózásban, sőt az is lehet, hogy soha nem derül fény a csalfaságára.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsõre abszolút jó ötletnek tûnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitûnõ meggyõzõképességét megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezébõl!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Most minden sikerül. Bámulatos napok várnak a csillagjegyekre

SKORPIÓ

A jegy szülötte nagyon "cuki", nagyon édes, de csak ideig óráig, sőt profi abban, hogy előadja: nála nincs is jobb társ a Föld kerekén! Könnyen behálózza áldozatait, akik úgy érzik, hogy övék a főnyeremény, hiszen a Skorpiónál jobb partner nem is létezik. Nagyon dekoratív/sármos, vág az esze, mint a borotva, humoros, pozitív, remek a kisugárzása, mindig mosolyog, házias és gondoskodó. Kell ennél több? Az első pár randi maga a megtestesült álom, és ha sikerül felkelteni a Skorpió érdeklődését, akkor ez az állapot 1-3 évig még eltarthat, de megváltozni sajnos nem fog: jönnek a félrelépések! Izgalomra, bókokra, elismerésre, több szeretetre és figyelemre, újdonságra van szüksége. Hiába kapja meg társától a gondoskodást, midig hiányozni fog neki valami/valaki. Ha félrelép és szakítasz vele, akkor sem fogsz tudni tőle megszabadulni, hiszen fűt-fát ígér majd, aminek könnyen be lehet dőlni, mitöbb azt sem engedi majd, hogy elfelejtsd, vagy új kapcsolatba kezdj, hiszen mindig a nyomodban lesz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Skorpió számára a mai napon szükségessé válhat, hogy, ha csekély mértékben is, de változtasson tervein. Az ördög a részletekben rejlik, ahogy mondani szokás, így, ahhoz, hogy végül a nagy egész összeálljon, szükséges a folyamatos, minden apróságra kiterjedõ rugalmasság. Amúgy is ideje már egy kis vizsgálatot végeznie, hogy a környezetében élõk, illetõleg csapata, mennyire képesek követni terveit, teljesíteni elvárásait, illetõleg, hogy ön mennyire is hajlandó engedni mások javára, a közös cél érdekében. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, most a helyes helyzetértékelés lehet a siker kulcsa!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: