Nyilas

Te csak egy kis szabadságot kérsz, hogy azt tehesd, amit csak szeretnél. Ha nem próbálnak pórázon tartani, akkor már minden flottul is megy nálad. Hatalmas térre vágysz, mert a benned élő játékos szellem élni és szórakozni kívánsz. Szereted a kihívásokat, a kalandokat, az új élményeket és ha a barátaiddal lehetsz. Néha jól esik kettesben lenni a pároddal és romantikázni, de ha a karrieredben sikereket érsz el, szintén örülsz. Alapvetően vidám és jó kedélyű vagy, a felsoroltak pedig mind-mind boldoggá tesznek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Ha minden rendben van körülötted. Ez az, ami boldoggá tesz. Legyen rendben a magánéleted, a munkahelyed, az anyagi háttered, mivel mindig a biztonságra törekszel. Ettől eltekintve pedig, ha hagynak téged élni a magad kis nehezen megközelíthető, kicsit zártabb világában, akkor szintén boldog vagy. Időnként benned is előjön az a nagy gyerek, és ha nyugodtan kiélheted ezt az oldaladat, az már örömet szerez neked. Mert szereted érezni, hogy szabad vagy.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Igazi élvhajhász vagy! Imádsz szórakozni, bulizni, különböző eseményeken részt venni, a társaság középpontjában lenni. Szereted megvalósítani vad és merész ötleteidet. Mindig kitalálsz valamit, amit aztán végre is hajtasz és ettől érzed magad jól. Ha a tehetségedet ismerik el és dicsérik, akkor különösen a fellegekben tudsz lenni. Ha már nem a szürke, unalmas életet éled, akkor remekül érzed magadat a bőrödben.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Te aztán igazán az álmok és a vágyak embere vagy. Ha kitűzött céljaid és álmaid megvalósulnak, akkor hihetetlenül boldog tudsz lenni. Rád is jellemző, hogy szereted, ha elismerik a tehetségedet, különösen a művészi hajlamaidat. Illetve legyen mindig egy párod, akivel el tudtok merülni az általad képzelt boldogság tengerben. Sokat jelent számodra, ha van mindig kit szeretned és ha időnként eltudsz vonulni az álmok világába, ahol olyan életet élhetsz, amilyet csak szeretnél.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: