Még a legőszintébb emberek is hazudnak időnként, és bár egy bizonyos határt nem szabad átlépni, az ártatlan füllentések időnként azért beleférnek. De azt tudtad, hogy a csillagjegyed alapján ki lehet következtetni, vajon te miről hazudsz a legtöbbet? Most eláruljuk, mi az, amiben te nem feltétlenül mondasz igazat!

Kos

Nem szereted, ha mások azt gondolják rólad, hogy nem vagy elég tájékozott vagy intelligens.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp - 2020. október 23–25 - Elemedben leszel a hosszú hétvégén!

Emiatt viszont sokszor hajlamos vagy azt hazudni, hogy olvastad már a szóban forgó könyvet, vagy tisztában vagy az aktuális politikai helyzettel, csak hogy ne gondoljanak butának, annak ellenére, hogy egyébként fogalmad sincs, miről beszélnek.

Azt pedig pláne nem akarod beismerni, hogy valamiben segítségre van szükséged, így inkább mindent próbálsz egyedül megcsinálni, és azt hazudni, hogy jól haladsz vele, még ha igazából el sem kezdted!

Bika

Nem szereted beismerni, ha féltékeny vagy, ezért általában azt hazudod, hogy minden rendben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindegy, hogy a legjobb barátnőd egy ideje már mellőz téged egy másik személy miatt, vagy a pasid sok időt tölt egy kolléganőjével; ahelyett, hogy kerek-perec közölnéd velük, mennyire féltékeny vagy, inkább csak füllentesz.

Keddi Horoszkóp 2021-11-16

Persze tudod, hogy ez nem tesz jót a lelkednek, de mégsem akarod beismerni mások előtt, hogy a zöld szemű szörny a hatalmába kerített, és az érzéseid felett nem vagy képes megtartani az irányítást.

Ezen felül egyébként az sem ritka, hogy néha túl sok pénzt költesz, és nem szívesen vallod be otthon!

Ikrek

Az Ikrek a halogatás nagymesterei, és sokszor még saját magukat is becsapják, mert azt próbálják elhinni, hogy rövid idő alatt is képesek lesznek befejezni egy munkát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

„Ugyan, nem kell izgulni, simán megírom a szakdogámat egy hét alatt!”
„Egy teljes prezentációt kell leadnom hétfőn? Majd vasárnap ” 

Általában persze sikertelenül, és a végeredmény mindig összecsapott vagy befejezetlen lesz. Szintén hajlamos vagy olyan ígéreteket tenni, amikről már az adott pillanatban tudod, hogy úgysem tartod majd be.

De mégsem mered őszintén megmondani a másik félnek, hogy nem fogsz elmenni a szülinapi bulijára vagy nem fogod többet keresni, mert nem akarod őket szemtől szemben megbántani.

Rák

A Rák jegyű emberek szeretik azt füllenteni, hogy rendkívül függetlenek, és jól megvannak egyedül.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Néha még a barátaidnak is hazudsz arról, hogy valójában mennyire utálsz szinglinek lenni, de még egy párkapcsolatban sem vagy hajlandó beismerni, hogy mennyire erősen ragaszkodsz a másikhoz.

Inkább eltitkolod a valódi érzéseidet, hogy ne gondoljanak önállótlannak, vagy túl soknak, noha egyébként ez a személyiséged része.

Bár az igazán érzelmes jegyek közé tartozol, ezekről őszintén beszélni egyáltalán nem az erősséged!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: