Mindannyiunknak meg van a maga gondja-baja, de a csillagok szerint az élet egyes területein 2020-ban különösen sok kellemetlenségre számíthatunk. Az év végéhez közeledve nem árt tudni, mik is lehetnek ezek. Bár nem mindegyikük fog egész évben végigkísérni, bizonyosan mélyen érintenek majd. Ám, ha sikerül túljutnod mindezen, a legjobbat fogod kihozni magadból.

Kos

Azért kell majd küzdened, hogy végre megkapd, amit akarsz. Bár a szokott módon, keményen dolgozol, és sikereket érsz el, ezek nem fognak úgy kifizetődni, mint általában. Az egész év egy emlékeztető lesz arra, hogy időnként túl kell teljesítened önmagadon. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Egy csomó kérdés zakatolhat mostanság a fejében, kedves Kos. Bizonyára mérlegre tette emberi kapcsolatait és lehet, hogy egy kicsit elbizonytalanodott azok mélységében, õszinteségében. Érdemes hát valóban átgondolnia, hogy egy új környezetben, ismeretlen helyeken esélyt ad új kapcsolatok, barátságok, szerelem kialakulásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A nők 7 boldogság törvénye

Bika

Nehezen fogsz bármit is találni, amit szenvedéllyel tudsz űzni. A makacsságod átveszi feletted az uralmat, és túlgondolod a dolgokat. Az év folyamán muszáj lesz elengedned ezek közül néhányat, és önmagad lenned.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A te gondjaid a szeretettel lesznek kapcsolatosak. Hiába vagy alapvetően gyengéd és gondoskodó, megesik majd, hogy az agyadra mennek azok az emberek, akikkel a legjobban törődsz. Ötleted sincs, miként lavírozz a romantika világában, nem tudod, mit is akarsz. 2020 arról fog szólni, hogy összeszedd magad, és kitárd a szívedet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

2020-ban nehéz lesz igazán kiegyensúlyozottnak lenned. Túl sok ideje adsz magadból túl sokat olyan embereknek, akik meg sem érdemlik a rájuk fordított időt. Eljutottál arra a pontra, ahol kezdesz szétesni. Találd meg az egyensúlyt önmagad számára, és ne mindenki más válláról próbáld levenni a terheket.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: