Ereskigal

Ereskigál Nergal felesége, az Alvilág királynője. Nergal megküzdött vele, legyőzte és elvette feleségül és elvitte az Alvilágba. Ez a szép, romantikus történetük, és te is hasonlóra vágysz. Jöjjön valaki, aki megtör és elrabol és boldoggá tesz. Lehet is, de ehhez el kellene hagyni a biztonságot jelenő kuckódat, az álomvilágodat és megvillantani magadat a férfiak előtt. Meg van benned Ereskigal misztikus bája, harcos- és vonzereje, karizmája, de sokszor félsz a csalódástól és bele se mersz vágni. A kapcsolatokban pedig egy idő után sokszor beletörődő és megalkuvó vagy. Néha pedig teljesen kifordulsz magadból és olyankor igencsak bemutatod a sötét, káoszt hozó istennő énedet, amitől inkább csak elmenekülnek. Ideje megkeresni magadban az egyensúlyt!

Marduk

Marduk Babilon legfőbb istene vagyis ő az „Istenek atyja és ura". Tulajdonságai közül bölcsessége, gyógyító- és ígézőereje a legfontosabb, de ő a víz és a növényzet istene is. Mindezekkel pedig te is rendelkezel. Igaz, te nem keresed a szerelmet, jobb szereted, ha az találna meg téged. Te akarsz hódítani és nem meghódítva lenni. Egy valakinek tartogatod magadat, de akkor aztán életre szólóan, hiszen akárkiért nem adod fel a szabadságodat, Ezért a személyért pedig láthatod mennyi mindent tehetsz, hogy megszerezd. Elkápráztathatod bölcsességgel, természetes bájoddal megigézheted és csodás érzelmeket és gondolatokat ültethetsz el benne. Ha hódításról van szó, léyg maximálisan fantáziadús és sokoldalú.

Szin

Szin maga a Holdisten. Gondolj csak bele, maga a Hold természetes, misztikus kisugárzásával képes bárki szívét megolvasztani és gyönyörködtetni. Ezek a tulajdonságok ott vannak benned is, ráadásul az isten a hold ereje által képes megerősíteni női energiáidat és vonzerődet. Lehetsz te a két lábon járó telihold, akitől minden férfi szája tátva marad. Hiszen pontosan erre is vágysz, elvégre inkább a kalandok és a laza szerelem híve vagy, semmint, hogy rögtön lekösd magadat, mivel nehezen adod fel a szabadságodat. Hívd életre a benned rejlő ragyogó, fényes és megbabonázó holdat és elfogod érni a céljaidat!

Gula

Gula a gyógyászat, az orvoslás istennője, a „Nagy Orvosnő". Te, mint a test és főleg a lélek tökéletes ismerője és doktora, egy kis spirituális megérzésekkel és tudománnyal (pszichológiával) összekötve sikeresen magadba bolondíthatsz bárkit. Ez a kettősség kifejezetten a javadra válik, hogy meg van benned a misztika és a tudás. Csak hallgatnod kell a megérzéseidre és a tudásodra és nyert ügyed van. Fantasztikus érzéked van ahhoz, hogy beleláss az emberekbe, rátapints a lényegükre és elbájold őket. Kell ennél több ahhoz, hogy sikeres hódító vagy párkapcsolatban élő nő legyél?

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: