Szerelmi horoszkóp 2021. október 1-31.

Kos

Kellemetlen szembesítésnek teheti ki önt a kedvese: el kell számolnia néhány múltbeli tettével, szavával vagy rossz szokásával. Attól azonban nem kell tartania, hogy ezért túlságosan megrónák. Szerencsére ön is és a párja is inkább a pozitív oldalát látják a dolognak, és a közös jövőre koncentrálnak. Természetesen önnek is volna mit a szemére vetni a kedvesének, de ön van olyan bölcs, hogy ezt úgy tegye meg, hogy az ne tűnjön kicsinyes visszavágásnak. Hiszen a jobb jövő a cél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Kicsit lenyugodni látszik, ami a kapcsolatára is jó hatása lehet. Párja boldog, hogy ön újra a régi, s noha érzi, hogy a mélyben a változások erős nyomot hagytak a lelkében, még koránt sincs vége, miatta továbbra is hajlandó lesz eljátszani a nyugodt és boldog feleség szerepét. Jó is, ha egy kis pihenőt ad magának, és a karrier helyett a párját választja: a csendes esték, a nosztalgikus emlékezés időszaka jött el az életében. Végül is értékelnie és élveznie kell azt is, amije van. Legyen kicsit boldog!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

A szerelem és a társasági élet, a szórakozás ismét nagyobb teret kaphat az életében. Egyrészt azért, mert ön alapvetően társasági ember, és nem soká bírja az elvonulást. Másrészt azért, mert az önmagára találásra is sokkal nagyobb esélye van, ha örömét leli az életben. Márpedig ehhez a nyilvános kapcsolatok ápolása, és maga a szerelem is eszköz lehet. A munkahelyi kapcsolatai is sokat javíthatók, ha az emberekre koncentrál. Románc is szövődhet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Ikrek, s ez meglehetõsen nagy kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

A szerelem kötelezően ajánlott önnek az ősz derekán is. Ha magányos, most biztosan szövődhet valamiféle románc ön és egy kedves ismeretlen között, ugyanakkor ne élje bele magát: nem biztos, hogy tartós lesz ez kapcsolat. Az annál biztosabb, hogy mély nyomot hagy önben. Minél idősebb, annál bölcsebben tudja szemlélni a fellobbanó, majd gyorsan elhamvadó szerelmek tüzét. Ám, ha ön fiatal, bizony kicsit beleroppanhat a szerelembe. Ennek ellenére tilos lenne kihagynia: egy életre bánná, ha így tenne.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: