NYILAS

Uralkodó bolygója és a Neptunusz is arra figyelmezteti, hogy ha eddig nem tette volna meg, most ideje végre megvalósítania az illúzióit! Ha egy bizonyos személyben, mondjuk például a párjában vagy akár a gyerekeiben kell csalódnia, akkor ezt fogja fel a szeretet nagy próbájának. Ha a kapcsolatuk kiállja ezt a megmérettetést, akkor bizonyára nagyon-nagyon szereti őket. Segít a lelki békéje helyreállításában, ha a jó dolgokra koncentrál.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

A mai nap, legyen nagyon körültekintõ, kedves Nyilas, foglalatoskodjon bármivel is, nem csak azért, hogy kiküszöbölje a pontatlanságot, hanem azért is, nehogy egy kisebb, de annál kellemetlenebb baleset érje. Este, miután végzett, onnantól kezdve koncentráljon száz százalékosan a pihenésre, ami mát igencsak ráférhet önre!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

A nyilvánosság házán áthaladó bolygók hatására másként, új külsővel, vagy a személyiségét valahogy más oldalról megmutatva léphet a külvilág elé. Például úgy, hogy megosztja a gondolatait másokkal a Facebookon, vagy személyes kapcsolataiban. Komolyabbá válhat a kapcsolata is, akár házasságra is léphet. Ha ezen már túl vannak, akkor másféle jogi kapcsolatok köttethetnek. A kötelességei megnőnek, de többet is kereshet. Éppen úgyis volna mire költeni: a gyermekeire. Rájuk megéri áldoznia!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Igyekezzen megõrizni ma a hidegvérét, történjék bármennyi apró, idegesítõ dolog is ön körül, kedves Bak, amennyiben ugyanis teret enged érzéseinek, úgy igencsak megbánthat valakit, akit késõbb, annál nehezebb lesz majd kiengesztelnie, így inkább, bölcsen, elõzze meg ezt a kellemetlenséget és tortúrát.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Van 5 csillagjegy, akik mindig képesek felállni a padlóról és újrakezdeni. Ők azok!

VÍZÖNTŐ

A levegős jegyek általában is szabadságra vágynak, de az ön esetében az Uránusz erőteljes hatása miatt az életmódja néha már-már a szabadosságot súrolja a társkapcsolati kérdésekben. Ha van állandó partnere, és mégiscsak szeretne hű maradni hozzá, akkor érdemes néhány napot, egy hosszú hétvégét valahol messze tölteni el vele kettesben. Így kiélheti a változatosságra való szükségletét anélkül, hogy félre kellene lépnie.

HALAK

Valami komolyra fordul a sorsában. Fiatalabbaknál ez jelenthet egy igazán stabilnak vett kapcsolatot, esetleg gyermek vállalását is. A stabilitás fontosabb lesz önnek, mint a tűz, a szenvedély és a kalandok. Már nem olyan könnyű felhevíteni a vérét. A túl nagy hév inkább félelemmel tölti el: fél, hogy megégetné magát. A jövő a gyermekekben terem meg, ezt már ön is érzi. A gyerekei is egyfajta munkát jelentenek az ön számára, de a kötelesség nagyon sok örömmel is párosul.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Ma kissé érzékenyebb, ingerlékenyebb lehet a szokásosnál, kedves Halak, így mindenképpen próbálja meg kerülni a feszült, konfrontáló helyzeteket. Bármi is történjék, vonuljon inkább félre, tegye a dolgát, s, ha muszáj, akkor is csak rendkívül szûkszavúan nyilatkozzon, hogy elkerülhessen minden problémás szituációt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: