Tudni szeretnéd, vajon mi vár rád a szerelmi életedben idén ősszel? Máris eláruljuk!

Kos

Az ősz számtalan lehetőséget tartogat a számodra, végre megvalósíthatod azokat a terveidet, amikre már régóta vágysz. A szerelmi életedben választás elé állíthat a sors, valószínűleg egy nagyobb döntést kell meghoznod. El kell döntened végre, mit szeretnél. Szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek csak visszahúznak vagy visszatartanak, és változtass az eddigi életeden. Úgy tűnik, ez az időszak most kevésbé lesz alkalmas arra, hogy új ismeretségeket köss és barátokra lelj, ezért próbálj meg több időt szentelni azoknak, akik igazán fontosak számodra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Kos, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Csillagjegyek, akik a legnehezebben szakítanak – ők az örök dilemmázók

Bika

Szerencsére az ősz nem tartogat negatív dolgokat a szerelmi és a családi életedben, ám az eddigi harmónia mégis felborulhat, ha nem ügyelsz a szeretteidre eléggé. Légy óvatos, tölts velük minél több időt, mutasd meg ragaszkodásodat irányukban, és ha szükséges, legyél képes kompromisszumokat kötni. Nagyobb döntéseket ne most hozz meg, ha el akartok költözni vagy már az eljegyzésen töritek a fejeteket a pároddal, a csillagok szerint most érdemes egy picit elhalasztani ezt. Ha szingli vagy, nézz egy kicsit jobban körbe, lehet, hogy pont van a közeledben egy olyan régi ismerős, aki megismertet az igazival!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Ikrek

Ha párkapcsolatban élsz és az év első felében munka vagy egyéb elfoglaltságok miatt nem volt elég időtok egymásra a pároddal, akkor jó hírünk van, ősszel végre lehetőségetek lesz arra, hogy többet legyetek együtt. Problémáitok és veszekedéseitek is ritkábbak lesznek, végre újra egymásra találhattok. Amennyiben szingli vagy, akkor az új évszak új lehetőségeket hoz az életedbe. Számtalan új ismeretségre tehetsz szert, akik között barátokra, sőt akár szerelemre is lelhetsz. Lehet, hogy már épp kezded elveszíteni a reményt, hogy megtaláld a nagy Őt, de még egy kicsit tarts ki, lehet, hogy a következő hónapokban ez is megtörténik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Bak, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: