Mérleg

Figyelj oda a hírekre, információkra, amiket a mai napon hallasz és szívd magadba őket. Azokra a dolgokra koncentrálj, amelyek inspirálnak és feldobnak. Zárd ki a zavaró tényezőket, hogy a bensőddel kapcsolatba kerülhess.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Ma egy meghívást kaphat egy eseményre, melyen most nem sok kedve lehet részt venni, viszont az mindenképpen jót tenni egy érdekeltségének, vagy karrierjének. Mennyire fontos most a szakmai fejlõdés és egyáltalán az ez irányú kapcsolatok? Gondolja végig eme kérdést, s csak akkor menjen, ha tényleg nagyon muszáj, kedves Mérleg.

Skorpió

Egy anyagi haszonnal és/vagy szakmai előlépéssel kapcsolatos lehetőség kerülhet az utadba. Ha a munkáról van szó, rájössz, hogy ha képes vagy formabontóan gondolkodni, világok nyílhatnak meg előtted.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Meglehet, hogy ma kifejezetten érezheti annak hatását, hogy már megint két végérõl égeti a gyertyát, kedves Skorpió. Nyilvánvaló, hogy a helyes az lenne, ha lassítana és pihenne egy kicsit, de talán úgy gondolja, ez most nem lehetséges. De igen, minden lehetséges, csak akarnia kell! Lépjen ki a mókuskerékbõl!

Nyilas

Ha sokáig tartott a markában egy rossz érzés a múltadból, amely párkapcsolathoz köthető, akkor ideje elengedni. Ha a múltra koncentrálsz, akkor képtelen leszel előre haladni az életben. Ismerd fel, hogy valami igazán jó létezik számodra és úton van feléd, csak nyitottnak kell lenned rá.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-07-01)

Szinte felesleges próbálkozásnak tûnhet, hogy kiismerje magát a környezetén, annyira gyorsan változhatnak ön körül a dolgok, így ne is pazarolja ilyesmire az idejét, kedves Nyilas! Fantáziáljon arról, amirõl szeretne, tegye a dolgát, míg le nem telik az idõ, aztán, immáron szabaddá válva, foglalkozzon azzal, akivel/amivel igazán szeretne...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: