Bak

A Nap hamarosan elhagyja a jegyedet, ami azt jelenti, hogy még mindig van időd csinálni valamit, amit olyan nagyon szerettél volna az elmúlt hetekben, de amire ilyen-olyan okok miatt nem volt lehetőséged. Most vagy soha!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Mai nap úgy érezheti magát, hogy erejének a végén áll. Töltse az estét másokkal, barátaival. Próbáljon meg egy kreatív elfoglaltságot találni és elméjét újra felfrissíteni. Akár festés, fényképezés, sport, egy hangszer elsajátítása is már új távlatokat nyithat meg ön elõtt. Ne féljen idõt szánni új dolgok megismerésére, hisz mind ebbõl csak profitálhat. Ne veszítse el jókedvét, mert az nem vall önre.

Vízöntő

Egy új napév következik számodra hétfőtől, ami azt jelenti, hogy érdemes volna minden elvarratlan szálat elintézni, amit eddig nem tudtál. Ha nem sikerül befejezni egy feladatot, akkor pedig dobd félre és indulj tiszta lappal.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Romantikával és szerelemmel kapcsolatos dolgai fokozottan elõtérbe kerülnek a következõ hetekben. Mai nap viszont azzal foglakozzon, hogy párkapcsolatát ne egy irreális nézõpontból figyelje. Próbáljon elszakadni az álomvilágtól melyben él, hisz az életben a dolgok egészen másképp alakulnak, mint az ön fantáziájában, képzeletében. Legyen óvatos.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-05 - Ma igencsak nagy energiákat fektethet szerelmi életébe...

Halak

Mindenkinek vannak gyengeségei, még egy Halaknak is és az elkövetkező hetekben a bakijaid annyira egyértelműek lesznek, hogy te sem tudod majd letagadni őket. De nem is kell. Ismerd el, becsüld meg és tanulj belőlük.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Kedves Halak, a mai napon a költekezés és a hosszú távú projektek kerülnek gondolatai középpontjába. Egy nagy váratlan fordulat köszönt be az életébe. Magabiztosnak kell lennie és ez a magabiztosság egy újabb lendületet adhat az ön párkapcsolatának is. Gondolkodjon el pénze befektetésén egy ingatlanba vagy akár saját otthon felújításába.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: