Bak

A mai napon konfliktusra számíthatsz az életedet érintő bármely lelki problémával kapcsolatban és annak is nagy a valószínűsége, hogy a csatát magaddal fogod vívni nem pedig valaki mással. Ha már egy ideje vívódsz, hogy mit is kellene lépned, akkor ideje dűlőre jutni vele.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

Ma kissé aggodalmaskodhat az anyagiak miatt, melyek komoly fejtörést okozhatnak önnek, egy váratlan kiadás, vagy éppen az utóbbi napok kiköltekezései miatt. Próbálja meg valahogy visszaszerezni az uralmat pénztárcája felett, s, amennyiben úgy érzi, jelentõs a hiány, feltérképezni minden eshetõséget, amivel egy kis pluszhoz juthatna.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Talán valami visszatartott eddig attól, amit már hetek óta szeretnél elkezdeni, de ne aggódj emiatt. A gondolkodás, dilemmázás nem mindig rossz dolog. Van, hogy rá kell szánni azt az időt az érlelődésre. A tetteid legalább jól megalapozottak lesznek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

Az elmúlt napokban bizony érhették olyan hatások, kedves Vízöntõ, melyektõl most igencsak stresszesnek érezheti magát. Ez kihathat baráti, vagy párkapcsolatára is és türelmetlensége akár veszekedéseket is szülhet. Legyen magával egy kicsit türelmesebb és adjon idõt a regenerálódásnak. Ne akarjon mindig, minden fronton megfelelni, hiszen, ha ez egészsége rovására megy, azzal hosszú távon nagyon is árt önmagának. Fújjon egy kis pihenõt.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp - Október 09-11-ig:  Megváltozhat a véleményed egy olyan pasiról, akit régről ismersz...

Halak

Talán erősebb ellenszegüléssel találod szemben magad, mint amire számítottál, de semmi gond, így is véghez tudod vinni a tervedet. Semmi nem állíthat meg, ha valóban elhatároztad magad és elég kitartó vagy. A bensőd mindig is a legnagyobb csatlósod volt és a szava szent.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-03-20)

Lehet, hogy az elõzõ estéje jól sikerült, vagy csak nem tudott aludni, mert ma reggel egyáltalán nem akaródzik kikelni az ágyból. Legszívesebben egész nap csak lustálkodna. Fejében ott lebeg az a rengeteg teendõ, amit mára betervezett, de vegye figyelembe, kedves Halak, hogy néha meg kell engednie magának egy kis pihenést, ahhoz, hogy másnap újult energiákkal tudjon nekivágni feladatainak.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: