Oroszlán

Amennyiben jelenleg pár nélkül él, a mai napon valakihez igencsak közel kerülhet hirtelen, ám mégsem jön ki kellemetlenül a szituáció, sõt... Éppen ellenkezõleg! Ma dzsókere lehet a nyíltság és a rámenõsség, kedves Oroszlán, s ki tudja, talán, mire eljõ a karácsony, már azon kapja magát, hogy szerelmesen, álmodozva énekelgethet a karácsonyfa alatt...

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Bár ma igazán izgalmasan alakulhat szerelmi élete, vigyázzon, nehogy hosszútávon mégis rossz következtetéseket vonjon le belõle, kedves Rák. Annak ellenére, hogy párjával alapvetõen jó a kapcsolatuk, még lehetnek nagy hullámvölgyek is éppúgy, mint szédítõ magaslatok, de hát végül is a szerelem ilyen, ha valakit egyszer rabul ejt, egy dolgot lehet tudni biztosan, mégpedig azt, hogy semmi se biztos, de minden csak kettõjükön múlik!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Igyekezzen ma úgy szervezni a napját, kedves Rák, hogy csak annyi feladatot vállaljon magára, amennyivel még biztosan és kényelmesen elbír. Nem muszáj mindig csak hajtani, kell néha egy kis pihenés is. A szorgalom és az idõ akkor is meg fogja hozni a gyümölcsét, ha nem dolgozza magát állandóan hullafáradtra.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Milyen kiemelkedő tulajdonságokkal bírsz a horoszkópod szerint?

Skorpió

Ha ma párja, vagy esetleg egy vonzó idegen szerelmesen közeledne önhöz, annak ellenére, hogy ideje, vagy energiája nem igazán engedi most, csak türelmesen, kedvesen hárítson, esetleg tegyen ígéretet, vagy egy pozitív megnyilvánulással zárja a körülményekbõl fakadó ellenzõ hozzáállását, nehogy túlságosan lankassza szerelme tárgyának önhöz való hozzáállását. Talán csak estig kell várniuk, s lehet, máris lesz alkalma osztozni majd vele a vágyakozásban...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Skorpió, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: