Skorpió

Ma elöntheti testét, s lelkét a vágy, kedves Skorpió, hogy a nap szinte minden percét kedvesével az ágyban tölthesse, ám lehet, hogy most mégsem alakulnak úgy a dolgok. Legyen kitartó, s akkor azért kilátás nyílhat egy-két gyors, de annál szenvedélyesebb numerára, ami igazán pajzánná és izgalmassá teheti napjukat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Meglehet, hogy sikerül meggyõznie partnerét, hogy ma inkább önnel foglalkozzon, mint bokros teendõivel, ám elõfordulhat, hogy ettõl még õ máshol jár, s ez kissé frusztráló lehet. Ha teheti, segítsen neki, hogy mielõbb végezzen feladataival, s végre felhõtlenül együtt lehessenek, száz százalékosan egymásra koncentrálva!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem árt, ha odafigyel egészségére, kedves Vízöntõ, mert lehet, hogy egy nagyobb betegség ütheti fel fejét önben, ha nem elég óvatos. Lehet, hogy az idõjárás szeszélyessége, esetleg egy étel az, ami hosszabb távú kellemetlenségeket okozhat életében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-29 - Meglehet, hogy mára esetleg egy romantikus meglepetést tervezett, ami azonban, bizonyos külsõ tényezõk...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: