Skorpió

Ma elöntheti testét, s lelkét a vágy, kedves Skorpió, hogy a nap szinte minden percét kedvesével az ágyban tölthesse, ám lehet, hogy most mégsem alakulnak úgy a dolgok. Legyen kitartó, s akkor azért kilátás nyílhat egy-két gyors, de annál szenvedélyesebb numerára, ami igazán pajzánná és izgalmassá teheti napjukat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Vízöntő

Meglehet, hogy sikerül meggyõznie partnerét, hogy ma inkább önnel foglalkozzon, mint bokros teendõivel, ám elõfordulhat, hogy ettõl még õ máshol jár, s ez kissé frusztráló lehet. Ha teheti, segítsen neki, hogy mielõbb végezzen feladataival, s végre felhõtlenül együtt lehessenek, száz százalékosan egymásra koncentrálva!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Hétvégi horoszkóp (február 01-02.) - Szép napok következnek az életében...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: