Skorpió

Egy jelenlegi, kapcsolati dilemma, meglehetõsen frusztrálttá teheti, így kisebb összekülönbözésekre, vitákra kerülhet ma sor. Bármennyire is nagy a kísértés, hogy ragaszkodjon véleményéhez, mégis inkább engedje el a dolgot, ha úgy látja, hogy kezd a béke rovására menni a beszélgetés. A szerelmük többet ér, mint az, amin épp a vita folyik! Talán majd máskor esetleg érdemes visszatérni a dologra, ha tényleg annyira fontos...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ma rendkívül sokat árulhat el, akár akaratán kívül is arról, mi lakozik a szíve legmélyén! Ne féljen kifejezni érzéseit, mert lehet, hogy az õszinteség, az álarc levetése, sebezhetõbbé teszi az embert, de egyben erõsebbé is, hiszen, hihetetlen bátorságról és tartásról tesz tanúbizonyságot az, aki nem fél önmaga lenni!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ezer tennivaló akad a ház körül, kedves Szûz, de gondolja, hogy mindezeknek akkor kell nekilátnia, amikor munkájában is teljesen el van havazva? Az lenne a legjobb, ha tudna készíteni egy idõbeosztást, ami alapján mindennel haladna egy kicsit, de attól még, hogy nincs kedve megcsinálni egy feladatot, elõbb utóbb bizony neki kell leselkednie.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeket a dolgokat soha ne fogadd el a családod és a barátaid részéről a csillagjegyed szerint

Vízöntő

Ma kissé összekaphatnak kedvesével, akár már kora reggel, s ennek megfelelõen, kifejezetten feldúltan válhatnak el, azonban, hamar kiderülhet, hogy, ha jobban belegondol, nem is annyira nagy a baj, mint amennyire az elsõre látszott. Tegye meg ön az elsõ lépést a békülés, a dolog békés rendezése felé!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem árt, ha odafigyel egészségére, kedves Vízöntõ, mert lehet, hogy egy nagyobb betegség ütheti fel fejét önben, ha nem elég óvatos. Lehet, hogy az idõjárás szeszélyessége, esetleg egy étel az, ami hosszabb távú kellemetlenségeket okozhat életében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: