Skorpió

Ma finom érzelmi jeleket észlelhet szerelmén, melyek esetleg arra engednek következtetni, hogy valamilyen titok húzódhat meg a háttérben. Ne gondoljon azonban mindjárt a legrosszabbra, kedves Skorpió, s csak óvatosan kezdje el kipuhatolni a dolgokat, nehogy túlságosan belemásszon valamibe, amit nem véletlenül titkolt el ön elõl kedves, legalábbis egyenlõre. Elõbb utóbb azonban el kell jönnie az õszinte beszéd idejének, amit azért elõsegíthet egy kicsit...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Ma úgy érezheti, csupán vesztegeti az idejét valakire, aki sehogy sem érti önt. Ez most odáig is fajulhat, hogy kifejezetten dühös lesz erre a személyre, s, ha nem vigyáz, még, akarva, vagy akaratlanul, meg is bánthatja. Bármennyire is idegesítõ, ha az embert zsinórban nem értik, mérgelõdés helyett inkább legyintsen egyet és hagyja a csudába az egészet... Inkább foglalkozzon olyannal, aki megérti és érezze jól magát, azzal senkinek sem árthat!

Szűz

Ma egy kissé nehezen megoldható, szerelmi dilemma elõtt állhat, ám bármiben is gondolkodik, nagyon fogja élvezni az útkeresést, hisz az most szerelemmel és erotikával lesz kikövezve. Ragaszkodjon szívébõl jövõ álláspontjához, azonban, a gyakorlatban, türelmetlensége ellenére, igyekezzen azt finoman bevezetve közölni szerelme tárgyával, különben még a végén, teljesen megrémíti szerelmével. Csak finoman, kedves Szûz, csak finoman!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

A mai nap folyamán könnyen képbe kerülhetnek önnél újabb alternatívák, egy már folyó üggyel kapcsolatban, kedves Szûz, melyek esetében, most csakis önön múlik, hogy mennyire él a felkínált lehetõségekkel! Hányja-vesse csak meg alaposan a dolgokat, s, ha sikerült kitalálnia, hogy jöhetne ki a legjobban ebbõl a dologból, azonnal fogjon is neki a megvalósításhoz. Ha kér, kap, ha ad, azt most többszörösen kapja vissza!

Vízöntő

Érzelmileg egy meglehetõsen intenzív helyzet alakulhat ki szerelmi életében, amivel kapcsolatban esetleg azt érezheti, hogy megbántották, vagy éppen még nem jött el az ideje annak, ami látótérbe került. Bármelyikrõl is legyen szó, most nem segít sokat, ha elvonul, vagy begubózik. Próbálja meg kihívásnak tekinteni inkább ezt a helyzetet, amit meg kell oldani ahhoz, hogy boldog lehessen. Ehhez a legnagyobb segítséget most szíve legmélyén találja!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

A legfrissebb magazinok és trendek, a divat és a filmek kerülhetnek most figyelme középpontjába. Megnõhet a vágya, hogy újítson valamit környezetében, ruhatárában, ami segít megtörni az egyhangúságot, a monotóniát. Vásároljon bátran valamit, mert mostani választásában, nagy eséllyel, hosszútávon is örömét leli majd!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: