Nyilas

Ma kissé felbosszanthatja szerelme állandó faggatózásával, kérdéseivel, esetleg féltékenykedésével. Bármennyire is utálja az ilyesmit, próbáljon meg, legalább eleinte, türelmesnek lenni vele, s elmagyarázni neki, nincs miért aggódnia. Ha ez mégsem vezetne eredményre, az erõteljesebb fellépés sem lehet megoldás.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Meglehet, hogy valaki a közelében nincs tisztában teljesen azzal, mit is érez ön iránt, s ez ma némi zûrzavarhoz vezethet. Próbáljon meg leülni és nyíltan beszélni vele, segítse letisztáznia magában a dolgokat azzal, hogy megosztja vele, ön mit érez iránta.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2023-04-17

Rák

Ma egy kissé kínos szerelmi szituációba kerülhet, ha nem vigyáz, s túlságosan kitárulkozva nyilatkozik, esetleg túl sokáig hagy folyni eseményeket, melyek félreértésekhez vezethetnek. Ne vegye félvállról a helyzet súlyosságát, még akkor sem, ha ön nem is tulajdonít ennek nagy jelentõséget, mert bizony valakit nagyon megsérthet vele!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: