Skorpió

Egy szerelmi kapcsolatban a változás mindig nehezebben, vagy nagyobb érzelmi behatások közepette megy végbe, mint bármely más kapcsolat esetében. Kezelje ma, a szíve választottjával beszélteket nagyon körültekintõen, legyen megértõ, kedves, s törekedjen a közös kompromisszumra, akkor ma nagyon közel kerülhetnek egymáshoz kedvesével!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ma felfigyelhet valaki vonzalmára, aki jó esetben önnek sem közömbös. Amennyiben jelenleg pár nélkül él, a mai nap remek lehetõség lehet arra, hogy egy nagy lépést tegyenek egymás felé. Küldje a jeleket! Ha tartós kapcsolatban él, akkor meglehet, hogy komoly erõfeszítéseket kíván, hogy ellen álljon a kísértésnek. Ne legyen könnyelmû, kedves Szûz!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ezer tennivaló akad a ház körül, kedves Szûz, de gondolja, hogy mindezeknek akkor kell nekilátnia, amikor munkájában is teljesen el van havazva? Az lenne a legjobb, ha tudna készíteni egy idõbeosztást, ami alapján mindennel haladna egy kicsit, de attól még, hogy nincs kedve megcsinálni egy feladatot, elõbb utóbb bizony neki kell leselkednie.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ne azt nézze, kedves Vízöntõ, hogy miben különböznek szerelmétõl, hanem azt, miben hasonlóak, akkor ma sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz. A boldog párkapcsolat kulcsa nem az, ha meg tudjuk változtatni a másikat, hanem az, ha el tudjuk teljes szívvel fogadni, minden apró hibájával együtt!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem árt, ha odafigyel egészségére, kedves Vízöntõ, mert lehet, hogy egy nagyobb betegség ütheti fel fejét önben, ha nem elég óvatos. Lehet, hogy az idõjárás szeszélyessége, esetleg egy étel az, ami hosszabb távú kellemetlenségeket okozhat életében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: