Ikrek

Annak ellenére, hogy ma igen pozitívak a kilátások szerelmi téren, kedves Ikrek, ne akarja még inkább sürgetni a dolgokat, mert meglehet, hogy pont azzal hátráltatja most a kedvezõ folyamatokat. Legyen türelmes, spontán, s bízzon az ösztöneiben. Ha kivár, igencsak örömteli lehet a jutalma!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma rendkívül ambiciózus és törekvõ lehet, kedves Ikrek, aminek hamar meg is látszanak majd az eredményei, arra azonban vigyázzon, nehogy túlságosan elbízva magát, egy nagy hibát kövessen el. Bármilyen nagy teljesítményt is tegyen le az asztalra, maradjon szerény és visszafogott. Aki lát, úgyis észreveszi majd, hogy önre bizony nem csak lehet, de érdemes is alapozni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ma nem biztos, hogy az a legjobb, ha ösztönösen cselekszik, ugyanis most nagyban elhomályosíthatják látásmódját az önben munkáló, meglehetõsen erõteljes érzelmek. Tartsa ezeket kontroll alatt, kedves Kos, s törekedjen a tudatos kapcsolatépítésre, akkor ma nagy elõrelépést tehet szerelmi téren!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma mindenképpen igyekezzen minél több idõt tölteni azok társaságában, akiket szeret! Mivel a mai nap különösen kedvez az emberi kapcsolatoknak, rendkívül jó hangulatban telhetnek az együtt töltött percek, miközben biztosan sokat javulhat, mélyülhet az önök közötti kapcsolat. Élvezze ezt a szép napot, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-01-09

Mérleg

Ma a konfliktusok elkerülésére, nem a legjobb módszer, ha homokba dugja a fejét, kedves Mérleg, inkább törekedjen a megbeszélésre, még akkor is, ha ehhez most semmi kedve. Amennyiben, mégsem lenne türelme ehhez, úgy legyen szerelme tárgyához õszinte, s mondja el neki, hogy ma képtelen ezzel foglalkozni, s tegyen ígéretet egy késõbbi alkalomra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Kedves Mérleg, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: